Borbála nevet adnék a kislányomnak. Nem túl régimódi? Adják ezt a nevet kislányoknak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 2. 14:53
1/12 anonim válasza:
De elég régi, de szerintem nagyon szép és jól lehet becézni is. Nem sűrű név mostanában kicsit elfelejtődött,de szerintem nyugodtan add neki ezt ha tetszik. Boldog babázást!
2/12 anonim válasza:
Szerintem a sok elnyűtt divatnév közt büszke lesz majd rá neki milyen szép és ritka neve van. Szerintem is add neki bátran.:)))
3/12 anonim válasza:
Dehogy ciki!28 hetes ikerterhes vagyok, és mi is a párommal ragaszkodunk a magyar nevekhez márcsak azért is, mert a vezetéknevünk sváb. Annyi sok külföldi meg csicsás nevet adnak monstanában a szülök a gyereküknek, hogy az igazi szép magyar nevek elveszőben vannak! Mintha ezzel kitűnnének a tömegből vagy nemtom...pedig magyarok vagyunk, gyönyörű magyar neveink vannak, szóval helyes a döntésetek!!!
4/12 anonim válasza:
Mi is pont így vagyunk vele, modern szülők vagyunk, viszont semmi pénzért nem adnék külföldi nevet a fiamnak!A Borbála névvel a kicsi lányod nem fog találkozni majd az iskolában a társai közt, mert annyi lesz majd a Lara, a Janka meg a hasonló nem magyar név, hogy csuda!
5/12 anonim válasza:
És hogy fogod becézni? Bori? Én nem adnám a lányomnak. De izlések és pofonok. Bocs, hogy ez most negatív válasz, de a véleményemre voltál kíváncsi.
6/12 anonim válasza:
Miért? A Brendont hogy becézed? pl. Brendi? :)
7/12 anonim válasza:
Mi jártunk ilyen mondókázós helyre a lányommal,ahol volt egy kislány. Bori. Addig nem nagyon gondoltam,hogy a Borbála szép név is lehet,de a kislány annyira cuki volt,hogy nagyon megtetszett :)
8/12 anonim válasza:
szerintem kicsit öreges.meg van egy csaj ismerősöm,és annyira idióta,ennél fogva nekem egyáltalán nem tetszik.egyébként én is magyar név párti vagyok!a jessicák,és madoxok,kitudnának űzni a világból!
9/12 anonim válasza:
nagyon szép név a Borbála, nálunk is az esélyesek között van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!