Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szívem szerint főállású anya...

Szívem szerint főállású anya lennék, és nem dolgoznék többet alkalmazásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van más is aki így érzi, hogy inkább a gyerekeket, férjet, háztartást menedzselné?

3 éves a kisfiam, félnapra ovis, a kislányom 16 hós, és még szeretnénk egy babát kb egy év múlva.

Most fogunk nagyvárosból vidékre költözni, panelból magánházba. Az az elképzelésem, hogy konyhakertem lesz, illetve bababizományival foglalkoznék. Ahova megyünk ott nincs semmilyen bababolt. Emellett a férjem vállalkozna, (kőműves, burkoló) és az ő pénzügyi, adminisztratív feladatait látnám el.

Szóval dolgoznék, csak kötetlen munkaidőben, és a család háttérmunkáját látnám el.

Elképzelem, hogy pár év múlva viszem a gyerekeket reggel oviba, suliba, délelőtt dolgozok a vállalkozással kapcs, ebéd után értük megyek, csendespihi alatt házimunka, utána estig együtt vagyunk.

Hibbant vagyok? :-)

2012. jan. 6. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt én is bevállalnám, nagyon jól hangzik! :) Remélem sikerül Neked! Sok sikert!!!
2012. jan. 6. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor itt van még egy hibbant,aki 13 éve főállású anya.nem mondom,hogy ez annyira egyszerű,sokszor érzem elég.de én dolgozom mellette MLM rendszerben is.
2012. jan. 7. 00:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon bejön, nem vagyok egy karrierista. Csak akkor ugrik a ház...
2012. jan. 7. 00:34
 14/16 tyttöö ***** válasza:
Bejött a számításod? Így alakultak a dolgok, ahogyan azt elképzelted?
2014. máj. 2. 07:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát lassan 32 éves vagyok, már a kicsi is ovis, meg szoktuk úgy-ahogy a kistelepülési életet. 3. baba nem lett, meg vállalkozás se :-( Férjem olyan munkát talált, hogy 5-8 napot vidéken van, utána 4-5 napot itthon. A vidéki munka 12 órás, és ottalvós. Én dolgoztam fél évet közmunkaprogramban, a helyi könyvtárban. Itt sajnos semmi státusz nincs, mindenki közmunkára mehet 50-60 ezerért, napi 8 órában. Mellette mivel férjem oda van enyém a háztartás, gyerekek, fűnyírás, favágás.... Mikor itthon van, maszekol, mivel a fizuja meg az én segélyem (jelenleg nem vagyok közmunkás) semmire se elég. Így mikor szabados, akkor is alig látjuk. Most itthon vagyok a gyerekekkel szeptemberig, utána újra nekiállok munkát keresni. Hát ennyi. :-(

2014. jún. 11. 14:46
 16/16 tyttöö ***** válasza:

Hát ez nem a legjobb hír....

De ez Magyarország.

2014. jún. 12. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!