Anyukák! Tudnátok nekem ajánlani a Balatonnál megbízható szálláshelyet? Bőv. Lent
Tudom, hogy még csak a tél közepén járunk, de szeretek már most körbeérdeklődni nyaralással kapcsolatban.
Nos a lényeg, hogy vagyunk 4-en anyukák. Nagyon jóba lettünk az elmúlt időben, tulajdonképp napi szinten találkozunk, és megbeszéltük, hogy nyáron elmennénk együtt nyaralni egy hétvégére a Balatonhoz.
Péntek reggeltől, vasárnap estig.
Ugye 4 felnőtt, és 4db 2,5 év körüli gyermek + egy 6-7 hónapos baba.
Ugye ez 9 fő. Szeretnénk kibérelni valahol, a strand közelben egy házat közösen.
Tudnátok ajánlani?
Esetleg ott, ahol már Ti is jártatok. Vagy egy weboldalt,, ahol az ÁRAK is fent vannak.
Előre is köszi. :)
ez egy füredi bababarát szállás úgy van hogy ez, és a bababarát házikó [link] egy udvarban vannak teljesen zárt udvar tele gyerekcuccokkal a strand kb 5 perc séta, és a sétány is. a közelben bolt és nem messze a Koloska csárdában isteni a kaja, és szuper a környezet. ennyien szerintem csak két házat együtt kivéve fértek el de ez csak éjszakára választana el titeket. Mi voltunk egyszer és nagyon nagyon jó volt. És ha a babák elaludtak az udvarban anyukáknak szabadtéri de fedett jakuzzi is van:)
Balatonlelle, Bögre Csárda.
Szuper! Keress rá google-ban, árak is fel vannak tüntetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!