Hogy erthetnem meg a lanyom? Mi lehet a gondja? Hogy valtozhatott ekkorat?
igen,ez jo kezdet hogy orvoslás érdekli de annyira mégsem...
az orvos és a természetgyogyász ösellenségek képletesen. az orvosok nem ajánlanak fel szinte soha természetes gyogyitást. felirnak valami bogyot vagy mütenek.
a természetgyogyász,vagyis én csak a kineziologust tudom, nem gyoygszerrel gyogyit és nem müt.ez az orvosoknak varázslat,humbug,kuruzslás. nem hisznek benne. de már egyre több ember keresi fel öket. csak néz meg a pszichiátriai embereket. fekszenek a telenyomott nyugtatoval gyengék,és nem tudnak meggyogyulni.ha a lányod orvoshoz menne vagy a párja is biztos azt mondaná szedjen nyugtatot. vagy ha nem is akarja gyogyszerileg akkor orbáncfüvet. apám is ez a fajta. depresszios és issza mindig az orbáncfüteát hátha attol megjavul pedig egyáltalán nem. ahoz ez gyenge az ö depijéhez. viszont ö nem hajlando elmenni természetgyogyászhoz bár nem is tudna segiteni rajta. akkora betonfalat kaktuszokkal még életemben nem láttam mint ami rajta van.szoval én nem hiszek az orvostudományban..enyhe depit ök is képesek meggyogyitani dehát ahoz sok ész nem kell... erös esetén mindig valami erös nyugtato a megoldás amit ha van olyan gyenge a beteg be is adagolja magának hogy meghaljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!