Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy erthetnem meg a lanyom?...

Hogy erthetnem meg a lanyom? Mi lehet a gondja? Hogy valtozhatott ekkorat?

Figyelt kérdés
Vegso elkeseredesemben irok ide. 3 gyermekunk van a ferjemmel, a legkisebbel es a legnagyobbal volt mindig a legtobb gondunk,legalabbis mi igy ereztuk. Oket noszogatni kellett a tanulasban, erosen oda kellett csapnia az asztalra,mikor nem akartak befejezni az iskolat, mara viszont az egyikuk nagyon jol keres, a masikuk hamarosan vegez. Mindenuk megvan,ami az anyagiakat illeti,raadasul ugy,hogy egy kis segitseggel maguk ertek el,mert mi csak az iranyt mutattuk,es segitettunk. A kozepso lanyom mindig mas volt, tobb hangszeren jatszik, tobb nyelvet beszel, sose kellett a tanulasban noszogatni,mindent maga csinalt. Nem tiltottuk oket semmitol,ha akartak volna 16 evesen mi magunk visszuk el a diszkoig,es majd onnan haza. De nem akartak, es ennek mi orultunk. Azon kivul,hogy a legkisebbet es a legnagyobbat noszogatni kellett,es volt 1-2 iskolai osszezordulas a tanarokkal,nem volt semmi gond. Viszont a kozepso lanyom meg rajtuk is tultett,tenyleg tipikus minta gyerek volt mindig. Neha mar furcsaltuk is,mert emellett sajnos tul zarzokott is volt, nem akart csak tanulni es velunk jonni kirandulni,nem erdekeltek a kortarsai. Mivel nagyon jo eredemenyekkel rendelkezett kulfoldre ment tovabbtanulni egy 6 eves szakra. Kulon alberletet biztosittunk neki szemben az egyetemmel,emellett annyi pont kapott,hogy pont kijott mindennel,tehat nem dorbezolni jart oda. Jeles eredemenyei voltak. De valahogy lelkileg egyre instabilabb volt,mar elotte is az volt,de az elmult 1-2evben meg aztan vegkepp. Orszagot valtott, atment egy masik egyetem ugyanaz szakara, es valahogy lelkileg csak rosszabb lett...Mikor hazajott mintha nem is ot lattam volna. Sajnos mindig hajlamos volt a melabus hangulatra,de valahogy ez elert egy olyan szintet, amit meg sose lattam nala. Most ott tartunk, hogy otthagyta az egyetemet, es elment egy kulfoldi ferfival egy teljesen mas orszagba, szerinte majd ott folytatja. Miert csinalja ezt? Probaltam vele beszelni,persze mindig felhoz olyan indokokat,amik realisnak tunnek,es a szakot o maga valsztotta,az orszagokkal egyutt, de olyan mintha nem is onmaga lenne... Regen 1napos turara se ment el nelkulunk,pedig mar akkor is nagykoru volt. Felre ne ertsetek nem azzal van a gondom,regen se szamolt be szinte semmirol,hiaba faggattam,de mindig ott volt. Felek,hogy mi lesz igy vele. Lehet sokan nem ertik a problemat,de nekem valahogy furcsa,hogy egy lany,akinek azelott meg baratja se volt,most egyszeruen "lelep" egy ferfival. Es ilyen radikalis valtoztatasokat hoz az eleteben. O mindig realisan gondolkodott, es elhiszem neki meg azt is,hogy folytatni akarja a szakjat, de egyszeruen megremiszt,amit csinal, mintha ide-oda szaladna valami elol. Probaltam megtudni mi az,de nem sikerult. Lehet innen semmisegnek tunik, de tenyleg valami nagyon megvaltozott benne. Mit kellene tennem? Miert csinalja ezt? Talalkozott valaki hasonloval. Fogalmam sincs,hogy segithetnek neki,csak azt erzem,hogy lelkileg nincs rendben,de sajnos nagyon nagyon nincs.
2012. jan. 5. 21:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

igen,ez jo kezdet hogy orvoslás érdekli de annyira mégsem...

az orvos és a természetgyogyász ösellenségek képletesen. az orvosok nem ajánlanak fel szinte soha természetes gyogyitást. felirnak valami bogyot vagy mütenek.

a természetgyogyász,vagyis én csak a kineziologust tudom, nem gyoygszerrel gyogyit és nem müt.ez az orvosoknak varázslat,humbug,kuruzslás. nem hisznek benne. de már egyre több ember keresi fel öket. csak néz meg a pszichiátriai embereket. fekszenek a telenyomott nyugtatoval gyengék,és nem tudnak meggyogyulni.ha a lányod orvoshoz menne vagy a párja is biztos azt mondaná szedjen nyugtatot. vagy ha nem is akarja gyogyszerileg akkor orbáncfüvet. apám is ez a fajta. depresszios és issza mindig az orbáncfüteát hátha attol megjavul pedig egyáltalán nem. ahoz ez gyenge az ö depijéhez. viszont ö nem hajlando elmenni természetgyogyászhoz bár nem is tudna segiteni rajta. akkora betonfalat kaktuszokkal még életemben nem láttam mint ami rajta van.szoval én nem hiszek az orvostudományban..enyhe depit ök is képesek meggyogyitani dehát ahoz sok ész nem kell... erös esetén mindig valami erös nyugtato a megoldás amit ha van olyan gyenge a beteg be is adagolja magának hogy meghaljon...

2012. jan. 6. 12:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha már orvos megerősítette az autisztikus vonásokat, akkor nem sokat tehetsz, fogadd el olyannak, amilyen. Itt senki nem hibázott, nem te rontottad el. Viszont én ahhoz azért ragaszkodnék, hogy megismerjem a leendő férjet, ha látnád, hogy normális, talán te is megnyugodnál egy kicsit.
2012. jan. 6. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!