Mert erzem igy? Mi valtozhatott meg? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Ugy erzem, hogy elhanyagolnak az emberek ami igaz is mert senki nem keres.hiaba vagyok fent egesz nap msnen nem ir ram senki,ha tarsasagba vagyunk akkor sem szolnak hozzam csak ha kozbevagok.en nem ismerem azokat a kerdeseket, hogy "mi ujsag? " , " hogy vagy?" tollem ilyet nem kerdeznek ha megis akkor nagyon ritkan.mivel elhanyagolva erzem magam neha elmondom mit erzek akkor azal jonnek, hogy ne gyere mar a gyerekes dolgaiddal vagy ne akarj vitazni megint. Regen tobb baratom volt akkor sokat beszeltem msnen, jol ereztem magam tarsasagba.most mar az is baj ha megszolalok vagy ha elmondom valakinek a problemam.ertheto,hogy az ilyen dolgok miatt nem erzem jol magam..feszult vagyok,idegesebb es ilyenkor hajlamos vagyok vitatkozni 1-2 emberrel ami persze nekik nem tetszik pedig csak igazat mondok a vegen pedig en kerek bocsanatot.2011. jan. 11. 19:05
1/4 anonim válasza:
Hát ez nehéz dolog.
Mikor még voltak barátaid, de már csak éppen. Miről beszélgettetek? Nem ment valami témád az agyukra? Mostanában meg mindig panaszkodsz, ha akad valaki. Ez nem tetszik nekik, menekülnek tőled.
Nem bántásból, de abból kiindulva, hogy sok barátod volt, most mondhatni egy sincs. Sajnálom, de lehet benned van a hiba.
Néhány jó tanács, ha valaki megkeres, rádír:
1, Kérdezz rá hogy van, és várd meg a választ.
2, Ne panaszkodj.
3, Próbáld hagyni, hogy ő irányítsa a beszélgetés témáját.
2/4 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam sok baratom volt.tobb volt mint most.mindig megkerdezem,mindig en keresem oket.a valaszt is megvarom es hagyom hadd meseljenek az uj,nemreg tortent dolgaikrol.
2011. jan. 11. 19:38
3/4 anonim válasza:
Próbálj vidámságot, kiegyensúlyozottságot sugározni, csatlakozva az előttem szólóhoz: az emberek kerülik a folyton panaszkodó, szomorú embereket.
4/4 anonim válasza:
Sajnos ez ördögi kör, egyszer én is beleestem, én bevallom már én se tudom mi volt hamarabb, a rinyálás, vagy az elhanyagolás. Mikor kezdtem úgy érezni, akkor igazából még nagyon sokan voltak körülöttem, csak egy két ember kezdett el hanyagolni, valószínűleg a saját dolgaik miatt, nem miattam. De ez engem annyira megviselt, hogy csak rinyáltam rajta, nekik, másoknak, midnenkinek, aztán szépen lassan egyre többen elhanyagoltak, mert kinek van kedve folyton ezt hallgatni? De legalább megtudtam kik az igaz barátok.. Azok megmaradtak. A többi is visszatért, de már csak havernek kezelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!