Hogy erthetnem meg a lanyom? Mi lehet a gondja? Hogy valtozhatott ekkorat?
Az a baj, hogy nem jó a kapcsolatotok. Azt sem tudod, kihez megy a lányod, ez nekem kicsit durva. Szerintem belekeveredhetett valamibe, és nem feltétlenül bűnözésre gondolok.
A testvéreinek sem beszél semmiről?
Egyébként a leírásod alapján a jelleme kicsit autisztikusnak tűnik, bár nem vagyok szakember. Mindenesetre biztosan konzultálnék egy orvossal erről a helyedben.
igazábol én tudom a megoldást de kétlem hogy belemenne. ha már kicsinek is iylen volt akkor valoszinü kicsiként hozta magával ezt a dolgot ami kihat az életére. nem tudom hiszel e természetgyogyászban, velem az volt abaj hogy mindig zárkozott voltam amiota élek és anyu s etudott mondani semmi traumát.aszonta igy születtem.(amugy én vagyok a rocker válaszolo) és mint emlitettem hogyí mindig is érdekeltek az ezoterikus és alternativ gyogyászos dolgok ,igy most felnött fejjel mentem el kineziologushoz és nagyon rendbe rakott. de ahoz a lányod akarata is kéne .mivel itt energia általi felszabaditás van ezért kell hogy akard. ha görcsösen ellenkezik valaki azzal falat képez és ott semmit nem ér az energia.
a lényeg hogy kiderült magzatkorombant történt valami,valoszinüleg az ultrahangozás nem tetszett és ugy döntöttem bezárkozom( tudom hihetetlenülk hangzik de kollegám is elmondta hogy mikor öt ultrahangozták(mármint a babáját) akkor a monitoron látták ahogy a fejéhez kap és szorongatja hogy védekezzen.
de erröl állitolag vannak már tudományos izék is hogy nem szeretik a babák. nyilván nem lesz mindenki olyan mint én.minden gyerek más.
a másik esetem, 10 éve van belsö stresszem,ami miatt emésztési zavarom volt.hasmenés illetve rekedés váltogatása.nincs rá gyogymod csak tüneti kezelés. szintén kezeltettem kineziologusommal, rá egy hétre semmi baja nem volt a hasamnak,és azota se pedig eltelt vagy fél év már.aki hiszi hiszi aki nem nem, de én biztos vagyok benne hogy segitene rajta ha akarná....csak az a kérdés ö érzi e hogy nem okés,érzi e hogy ez nem jo neki és szeretne e rajta változtatni. én is azt hittem ez a normális. hogy zárkozott vagyok.én se emlékeztem vissza traumára gyerekkorombol. és kiderült ez nem normális. de mivel igy éltem le az eddigi életem honnan is tudhatnám hogy mi az igazi énem?vagyis már tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!