Hogy erthetnem meg a lanyom? Mi lehet a gondja? Hogy valtozhatott ekkorat?
Szerintem az a baj,hogy egyedül érzi magát a világban,mivel a jellemzésed alapján nagyom ritka az ilyen fiatal sajnos.
Fordított világot élünk,ami azt jelenti,hogy ha nem vagy rossz,akkor kilógsz a sorból és szerintem haragszik amiért ez így van.
az a baj hogy mivel mindig zárkozott volt igy nem lehet tudni mi játszodik le benne.... lehet külföldön történt valami amitöl ugymond elzüllött belekeverték valamibe amire már amugyis fogékony volt. mivel nem bezsél nem lehet tudni.
azért gondolom igy mert én is ez a csendesőrült voltam. anyu szerint kisebbnek mintagyerek voltam(pedig pl a rajzaimban mindig dinokat rajzoltam hegyes foggal és vérrel és mindkettöt külön kihangsulyoztam.),csak kamaszkorom volt nehéz.metált hallgatok a szobám egy kritptára hasonlitott,imádtam a véres dolgokat.(nagyon depreszios hajlamu voltam apám miatt, még kényszerböl vagdostam is a karom hogy levezessem a feszültséget.mindig meg akartam halni de sose volt bátorságom megtenni.anyunak fel se tünt hogy gond van velem lelkileg, annyira elnyomtam.
25 vagyok, és kikupálodtam. a zenét még mindig szeretem de sokkal harmonikusabb vagyok.én jol végeztem.
az a baj hogy öt még pszichologushoz se lehetne elrángatni hisz ugysem akarná. én mondjuk mindig érdeklödtem az ezotéria és a pszichologia iránt de sajna az átlagnak esze ágában sincs orvosolni a dolgot.sajnos nem tudok mit mondani erre,felnött nö és elutasito. az iylenre nagyon nem lehet hatni. föleg ha nem beszélt meg veled soha semmit.
remélem másnak van ötlete
Lehet, hogy csak keresi magát, ki akarja élni magát egy kicsit. A "jókislányság" mellett talán úgy érezte, hogy sok dologból kimaradt, és be kell pótolnia.
Beszélgess vele. Bármiről, ami eszedbe jut, nem kell azonnal lelkizni.
A legfontosabb: éreztesd vele, hogy rád/rátok mindig számíthat, mindig van hová hazatérnie, és nincs egyedül a világban.
Egy kicsit hasonlít rám a lányod de nem teljesen. Az ilyen zárkózott, begubózott gyerekek ha kiszakadnak a megszokott biztonságos környezetből az lelki fájdalmat, felfordulást okozhat bennük. Talán az önbizalma se lehet nagy. Persze, ha ki mert menni külföldre van benne bátorság, de ha nem ment sehová csak a ti szoknyátokon ült nyilván barátai se nagyon vannak. Ez kapcsolat teremtési problémákra utal.
Az ilyen szendékre meg egyébként is jellemző hogy kitörnek belőlük az el fojtott vágyak (nem szexuális) csak annyi, hogy ki akarnak törni a saját burkaikból.
Élni akarnak, népszerűek akarnak lenni mint a többi csaj, pasit akarnak mert másnak is van, vagy csak mert odakint egyedül vannak és magányosak, kell egy társ.
Nagyon ragaszkodott hozzátok és most egyedül van. Kell egy kapaszkodó. Amitől most nem tud leszakadni inkább megy utána.
Én csak egyet tudok tanácsolni: Egyszer a férjeddel üljetek le vele komolyan beszélni, és ne hagyjátok magatokat lepattintani. Fontos, hogy éreztessétek vele, hogy szeretitek.
Egyébként ismeritek a fiút? Vele nem lehet beszélgetni, hogy vele milyen és hogy mi történt? Esetleg segíthet.
Egyébként tényleg nem értem mi a problémád?
Mi nem illik bele a képbe?
Arról volt szó a jellemzésedben,hogy mindig mindenben példás viselkedést mutatott..
Most talált egy férfit,aki éppenséggel nem ebben az egészségtelen magyar környezetben él és vele szeretné összekötni az életét nem pedig valami helyi taplóval.
És???
Az illene bele persze a magyar élet szappanoperájába,hogy összejön valami szutyok alkoholistával megunja az életét Ő is inni kezd,lerak három gyereket,belepusztul a hitelekbe majd ide írogat,hogy hogy ölje már meg magát mert szar az élet?
Nem.
Ő inkább az Életet választja...Most mi is a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!