Mitől változhatott meg?
Igyekszem rövidre fogni:
Van egy pasi, idősebb nálam, egy cirka huszas van a javára.
Hónapok óta kerülgettük egymást, mire megérett mindkettőnkben az érzés, és ki is mondtuk:szeretjük egymást.
Tudjuk mindketten hogy a korkülönbség kettőnk között jelentős, de lelkiekben teljesen összepaszolunk, szóval az évek nem jelenthetnek akadályt.
Most mégis azt mondta, talán jobb lenne, ha barátok lennénk.
Nem értem, miért változott meg a véleménye? Mitől gondolhatta meg magát?
Függetlenek vagyunk mindketten, ő elvált, két gyermeke gyakran jár át hozzá.
Nincs senkije, annyira közeli az ismeretség, hogy tudnék róla, ha lenne egy kapcsolata.
Szerintetek mi lehet a dolog mögött? Én elfogadom a döntését, de szeretném megérteni a miértjét...
25N
45 eves es a gyermeke lehetnel pl., helyesen dontott a ferfi es ezt fogadd el!
Ha egy ertelmes ember, akkor nem fog Veled egy komoly kapcsolatot teremteni, mivel nem elonyos, es sok hatranya van, es veszelyes is.
Megertem ennek az embernek az erzelmeit, es fogadd el az O donteset, mert a javadra dontott. Te meg fiatal vagy es nem erted, de elfog jonni az ido, s majd akkor megerted.
Hagyd beken ezt a ferfit es felajanlotta a baratsagat, ha Neked ez kell, akkor fogadd el, de ne akarj tobbet, elegedj meg ennyivel, amit O nyujt, vagy felesd el.
Lehet h igazad van, kedves 2.
Engem a kor nem zavar, egy nagyon fiatalos pasiról van szó, aki simán letagadhat egy tizest.
De lehet h fél a következményektől.
Nem is tudom, nekem mindig is furcsa volt, ha valaki az érzelmei ellen hadakozik az ész érvekkel.
Az, hogy szerelmesek vagytok egy csomó más érzelmet is beindít, mint ahogy egy gondolatsort is (ő ugye ezt már végigcsinálta egyszer).
Pl. végiggondolja: össze akartok majd költözni. Működhet? Igen.
Össze akartok házasodni. Működhet? Igen.
Minden perceteket együtt akarjátok tölteni. Működhet? Igen.
Közös vállalkozásba kezdtek, házat építetek, stb. Működhet? Igen.
Gyereket akarsz. Mondjuk 3-4 év múlva. Ő kapuzárás környékén. Ilyenkor a férfi úgy érzi, még valami nagyot kell alkotnia, talán életében utoljára, még ki kell élnie magát - munkahelyet vált, van, aki ilyenkor fog új vállalkozásba, de arra kisebb az esély, hogy pont egy gyereket akarna, főleg hogy van már kettő. Tudja jól, kisgyerek éjszakákat bömböl át, oda a nyugalom, amihez idősebben jobban ragaszkodik az ember, rugalmatlanabb. Vagy éppen úgy van vele, hogy nem láthatja felnőni vagy megházasodni, mert addigra meghal. És akkor máris sokasodnak a kérdőjelek: működhet??? Illetve: itt ez a kedves lány, bizonyára boldog életet akar, ehhez hozzátartozik a gyerek, nem állhatok az útjába... rendes dolog. Ahogy az első írta, csak ő adhat választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!