Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális? Hol lehet kapni?

Ez normális? Hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, de nagyon fontosnak tartom a külsőmet. Nem kérek lenéző válaszokat nem vagyok beképzelt de úgy mond "mániám".... a melleimmel nem vagyok meg elégedve sose pedig nem kicsik, találtam egy mellnöevsztőt a neve procurves ilyet hol lehet venni? Gyógyszertár esetleg?

előre köszi a válaszokat!

2012. jan. 3. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a gyógyszertárban,vagy használd a guglit (net rendelés),de ahogy látom,jó árban van.

Szerintem beszélgess el anyukáddal egy kicsit mielőtt vennél ilyet. (nem lenéző válasz)

2012. jan. 3. 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:

persze majd beszélek vele erről, szerinte felesleges mert nagy... de nem tehetek róla ha nem vagyok vele megelégedve nagyon idegesít.. az ár nem zavar 10.000 simán adok érte :)

és köszönöm a választ!

2012. jan. 3. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne szedd a tudta nélkül! Nem tudom mi van benne,de akkor is,fiatal vagy még!

(első)

2012. jan. 3. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Még fejlődésben vagy, egyébként egy nagy humbugok, régen híztak ezektől és végtére is a hízástól nőtt a mell. Ha lesz is hatása, csak addig amíg szeded. Gondolom anyukád adja a pénzt, így hadd döntse el ő, hogy kiad e rá ennyit.
2012. jan. 3. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
téged sem az eszedért fognak elvenni.
2012. jan. 3. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha az én lányom lennél, adnék neked 2 egyformát, és beküldenélek a sarokba gondolkozni... Eszem megáll, hogy a mai tizenévesek miket nem gondolnak...
2012. jan. 3. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

14 éves vagy!!!!!!!!!!!!

A melleid még most fognak nőni, nehogy beszedj ilyen szereket.

2012. jan. 3. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám neked drága, hogy nekem volt a legkisebb mellem 14 évesen az oszt.társak közül, aztán 18 évesen már lepipáltam mindet! 14 évesen mellnövesztőre nehogy már szedjél valamit!! Anyukád ennyire nem törődik veled?? Az én lányomban fel se merülne ilyen hülyeség...eszem áll meg.
2012. jan. 3. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:

"A Procurves csapata ellenzi a Procurves kiskorúak által történő vásárlását és használatát és nem vállal semmiféle felelősséget abban az esetben, ha 18 éven aluliak vásárolnak vagy használják a terméket."

Nem akarlak kioktatni a Te életed de ez elgondolkodtató..

2012. jan. 3. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Már bocs de ebből van az mikor 18 évesek már simán szilikoncicikkel rohangálnak, én meg a 2 gyerekem után már 5 éve nem merem bevállalni a kockázatok miatt, ti meg minden szart megtesztek beszedtek a nagyobb mellekért. Ne is csodálkozz ha a férfiak később majd sosem a szemedbe néznek. Ha esetleg már vagy annyira érett, hogy le is fekszel valakivel, inkább beszélj anyuddal hogy vigyen el nődokihoz aki írhat fogamzásgátlót (bár én ezzel is várnék 16 éves koromig) attól is szép telt lesz az ember melle. Ha meg úgysem mutogatod senkinek csalj push-uppal, vagy szilikonpárnákkal. De elmondanám én 21 éves koromig voltam deszka, és utána megnőttek a melleim de nem a hízás miatt. Olyannyira hogy most már 2 gyerek után inkább kicsinyíttetnem kellene őket.
2012. jan. 3. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!