Újévi fogadalom? :-)

Figyelt kérdés

Többet fogok pihenni. Pl. ha a kicsi alszik én is lefekszem majd.

És szeretnék fogyni 20kg-ot, a cél hogy nyárra meglegyen :)

És ti?

2011. dec. 31. 07:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10:24-es vagyok! :)

Nekem nagyon nagy szerencsém, hogy nem vagyok édes szájú. Persze eszem édességet, de csak különleges alkalmakkor. És szerintem maradok a "napi ötször de keveset" diétánál és este hat után elhagyom az ételt. Maradok a víznél, mert a cukros üdítőt sem szeretem. És én is szeretnék remek anyuka és feleség lenni, ahogy az előttem szóló is említette. :)

2011. dec. 31. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia.-6kg nyárig:-),remélem össze jön,tornázni fogok heti 3*:))))))))

B.U.É.K.

2011. dec. 31. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Júliusra várjuk a babát, ezért én akarok lenni a legjobb anya! Tökéletes feleség, és háziasszony! Ha lehet ilyet kérni, fogadni!
2011. dec. 31. 12:38
 14/19 anonim ***** válasza:
nálam még nem tudom hogy hogy lesz a fogyás.az biztos hogy kevesebbet fogok enni és 6 után semmi csak folyadék(ezt meg is tudom tartani,mert eddig sem ettem,igy már fogytam majdnem 5 kg-ot igaz több mint fél év alatt).elakarok járni futni,meg itthon tornázni,mivel rajta vagyunk a tesóprojekten,igy ezek még nem tudom hogy lesznek.egyenlőre míg nem sikerül addig rendesen tornázok,aztán utána majd meglátom még hogy lesz.ja diétázni nem fogok,nem szeretem mikor megszabják mikor és mit egyek,meg nagyon válogatós is vagyok.
2011. dec. 31. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtabb,türelmesebb próbálok lenni a fiammal!!!!!!!!!!
2011. dec. 31. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:
14:30-nak is szívből kívánom, hogy sikerüljön! :)
2011. dec. 31. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:

A -20 kiló nekem is benne van a fogadalmak között.

Meg a türelem is a fiam irányába.

Illetve elhatároztam, hogy sokkal kevesebbet fogok netezni.

2011. dec. 31. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:

14.30 vagyok.Köszi szépen! Amúgy semmi gond csak a dac és hiszti korszak kellős közepén vagyunk és sokszor fogytán a türelmem! Azt is megfogadom hogy elkezdek magneB6 feminát szedni!

Boldog Új Évet mindenkinek!

2011. dec. 31. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Türelem, türelem, türelem

sűrűbben romantikázni a férjemmel

+10 kg

3. baba ( a plusz kilók még baba előtt)

2011. dec. 31. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!