Anyukak, lesz ujevi fogadalom?
Nekem igen: megszabadulok attol az 5 kilomtol ami ragaszkodik hozzam szules ota :(. 17 honapos a kisfiam.
Nektek lesz valami?
Nem szoktam megfogadni semmit.
Havonta megfogadom hogy nem jövök ide többet ... úgyhogy nem fogadom meg az új évben hogy nem jövök többet mert nem rajtam múlik amig jó válaszokat adok amikor már úgy érzem hogy nem tudok mit hozzáadni az oldal szinvonalához akkor majd pucolok innen.
Boldog újévet Mindenkinek!!!
C.
Lesz. Nekem az az újévi fogadalmam, hogy jobban próbálom összehangolni a feladataimat. Gyereket nevelek, dolgozom és főiskolára járok. Jelenleg úgy érzem, hogy egyik területen sem tudok maximálisan helyt állni. Szeretnék többet játszani a fiammal nem csupán 1-2 órát naponta, szeretnék jobban dolgozni és a munkahelyemen is jobban beosztani az időt, illetve szeretnék jobb jegyeket kapni, mert nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy 3-as és 4-es jegyekig jutok csak a tárgyakból.
Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Persze jó lenne az 5 kg fogyás is, jó lenne egy kicsit sportosabban élni, de nekem az előbb felsorolt dolgok is elegek lennének már, hogy sokkal jobban érezzem magam.
Koszi a valaszokat :)
Mindenkinek sok sikert a megvalositashoz!!!
BUEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!