Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi az újévi fogadalom lényege?

Mi az újévi fogadalom lényege?

Figyelt kérdés
Miért? Mi van, ha nem teljesítik és mi van, ha igen?
2010. dec. 29. 23:04
 1/4 szamóca. válasza:
94%

az emberek hajlamosak azt hinni hogy egy új naptári évben mindent jóvátehetnek amit elb*sztak.

semmi értelme, senki nem tartja be, és akinek van egy kis esze az nem szilveszterkor fogadkozik hogy ez lesz az lesz, hanem amikor ezsébejut akkor megteszi.

2010. dec. 29. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Annyi a lényeg, hogy megváltoztatom az életemet:)

Olyanná alakítom, ami nekem tetszik, hogy én jól érezzem magam, megfeleljek magamnak és magasról teszek azokra, akiknek nem jön majd be, ha én megváltozok.

Mert ez az én életem és úgy alakítom, ahogyan nekem a legjobb.

Én meguntam ezt az életet.Elegem van belőle, nagyon is.Úgyhogy kész vége, megváltoztatom.16 éves leszek, elérem azt a kort, hogy sok új dolgot kipróbálhatok, megtapasztalhatok az életben.

Az, hogy megváltoztatom az életemet, nem jelent rosszat.Igen, többet fogok szórakozni, lazítani, de nem fogok rendszeresen piálni, cigizni és drogozni.Tervezem a nyári munkát, jobb tanulmányi eredményt, fogyást.

Azt akarom, hogy teljes legyen az életem, mert most nem az és ezt 2011-ben meg fogom valósítani!

15/L

2010. dec. 30. 09:39
 3/4 anonim válasza:
94%
Az, hogy betartsd.
2010. dec. 30. 13:12
 4/4 anonim válasza:
100%
Az a lényege, hogy eldöntöd, hogy változtatsz valamin az életedben. Itt megtalálod, hogy mások miket fogadtak meg idén: [link]
2011. jan. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!