Újévi fogadalom? :-)

Figyelt kérdés

Többet fogok pihenni. Pl. ha a kicsi alszik én is lefekszem majd.

És szeretnék fogyni 20kg-ot, a cél hogy nyárra meglegyen :)

És ti?

2011. dec. 31. 07:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ó, ez ismerős:) Az elsőt én is mindig megfogadtam, nem csak újévkor, aztán soha nem tartottam be, inkább a háztartással foglalkoztam. De ha sikerül betartanod, az szuper lenne, a gyerkőcnek is jobb, ha kipihentebb vagy. Nekem inkább -30 kg a cél, szintén nyárra, illetve augusztus elejére. Az kb. 30 hét, heti egy kg-mal összejöhet:) Türelem, türelem, és türelem, amiből néha kevés van, pozitívabb életszemlélet, és rendszeres testmozgás:) Sok kirándulás a családdal. Szokványos újévi fogadalmak:) Ja, és karácsony előtt közös családi fotózás, és időben elkezdek készülődni karácsonyra:)
2011. dec. 31. 08:32
 2/19 zkriszti3 ***** válasza:
Menhelyen szeretnék havi pár órát vállalni , eddig lustaságból nem mentem.
2011. dec. 31. 08:34
 3/19 anonim ***** válasza:

nálam is a fogyás van ami nagy cél.igaz nekem annyit nem kell,de sajna ez a kevés is zavar(5-7 kg)mert mind a hasamon van,és ez nagyon zavar.

no meg a kistesó is a célok között van.

remélem mind2 összejön.

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!

2011. dec. 31. 08:34
 4/19 anonim ***** válasza:
-10kg a cél...
2011. dec. 31. 09:43
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hajrá, lányok!!:)

Már ha 4-ből hárman fogyni szeretnénk:

Ki hogy tervezi?

Én személy szerint semmi drasztikusat nem kezdek el, mert nem sok értelmét látom, meg nem is akarnám betartani.

Viszont elhagyom a késő esti evést, +nasizást. Korábbra hozom a vacsorát (6-7 h), akkor is joghurt + müzli, gyümölcs és utána nem eszek, csak iszok.

Meg persze kitartóan lenyomom a kicsivel a napi másfél óra sétát. Amikor nem tudunk kimenni, bent tornűzok. És ahogy egyre jobb idő lesz tavasszal, kétszer is lemehetünk. +bevezetem az esti sétát mei-tai-ban, vagy hordozókendőben :))) (=terheléses gyors séta :D)

2011. dec. 31. 09:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

- Továbbra sem nézek valóviágokat, bigbrothereket, mónikákat és győzikékek, semmilyen kamu „reality” és kibeszélő show-kat, ahol az átlag IQ szint 20 alatt van (az felettieket sem, bár nem hiszem, hogy olyan létezik).

- Továbbra sem gyűjtök pénzt izauráknak és eszmraldáknak, sem egyéb kitalált szappanopera-karaktereknek .

- Továbbra sem küldök tovább láncleveleket, sem csodatevőset, sem pedig kamu-fényképekkel illusztrált rémtörténetekről , sem szétosztott bill gates vagyonról (meg egyebekről sem).

- Továbbra sem keresztelem a születendő gyermekemet pokemonnak, alekosznak, chucknorrisnak, @-nak, semmilyen pozitív vagy negatív, valós vagy kitalált tv-s karakter után, ami miatt aztán egész életben szégyenkezhet.

- Továbbra sem veszem igénybe emelt díjas telefonszámon távgyógyítók, jövendőmondók, fazékban 2-3 milliót "elégető" rontás-levevők szolgálatait.

2011. dec. 31. 10:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom! :) Nekem is le kéne adnom pár kilót. Most már nyugodtan fogyózhatok, úgyhogy más, nagyobb célom nincsen, csak ez. :)
2011. dec. 31. 10:24
 8/19 A kérdező kommentje:

Hajrá, 10:24-esnek is!!:))

És te hogyan tervezed a fogyást?

2011. dec. 31. 10:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Én elhagyom a kenyeret és 6 után már nem eszek.

Egyszer már így sikerült.

2011. dec. 31. 10:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem -10-15kg, egy új "szuperanyu" akarok lenni (kinézetre szuper) Jó anyja szeretnék lenni a fiamnak, és jó feleség.
2011. dec. 31. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!