Újévi fogadalom? :-)
Többet fogok pihenni. Pl. ha a kicsi alszik én is lefekszem majd.
És szeretnék fogyni 20kg-ot, a cél hogy nyárra meglegyen :)
És ti?
nálam is a fogyás van ami nagy cél.igaz nekem annyit nem kell,de sajna ez a kevés is zavar(5-7 kg)mert mind a hasamon van,és ez nagyon zavar.
no meg a kistesó is a célok között van.
remélem mind2 összejön.
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Köszönöm a válaszokat! Hajrá, lányok!!:)
Már ha 4-ből hárman fogyni szeretnénk:
Ki hogy tervezi?
Én személy szerint semmi drasztikusat nem kezdek el, mert nem sok értelmét látom, meg nem is akarnám betartani.
Viszont elhagyom a késő esti evést, +nasizást. Korábbra hozom a vacsorát (6-7 h), akkor is joghurt + müzli, gyümölcs és utána nem eszek, csak iszok.
Meg persze kitartóan lenyomom a kicsivel a napi másfél óra sétát. Amikor nem tudunk kimenni, bent tornűzok. És ahogy egyre jobb idő lesz tavasszal, kétszer is lemehetünk. +bevezetem az esti sétát mei-tai-ban, vagy hordozókendőben :))) (=terheléses gyors séta :D)
- Továbbra sem nézek valóviágokat, bigbrothereket, mónikákat és győzikékek, semmilyen kamu „reality” és kibeszélő show-kat, ahol az átlag IQ szint 20 alatt van (az felettieket sem, bár nem hiszem, hogy olyan létezik).
- Továbbra sem gyűjtök pénzt izauráknak és eszmraldáknak, sem egyéb kitalált szappanopera-karaktereknek .
- Továbbra sem küldök tovább láncleveleket, sem csodatevőset, sem pedig kamu-fényképekkel illusztrált rémtörténetekről , sem szétosztott bill gates vagyonról (meg egyebekről sem).
- Továbbra sem keresztelem a születendő gyermekemet pokemonnak, alekosznak, chucknorrisnak, @-nak, semmilyen pozitív vagy negatív, valós vagy kitalált tv-s karakter után, ami miatt aztán egész életben szégyenkezhet.
- Továbbra sem veszem igénybe emelt díjas telefonszámon távgyógyítók, jövendőmondók, fazékban 2-3 milliót "elégető" rontás-levevők szolgálatait.
Hajrá, 10:24-esnek is!!:))
És te hogyan tervezed a fogyást?
Én elhagyom a kenyeret és 6 után már nem eszek.
Egyszer már így sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!