Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engem zavar, h anya 51, apa...

Engem zavar, h anya 51, apa 57 éves, és én csak 14? Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés
Egyébként van egy nővérem, aki 27 éves.Anya engem 37 évesen szült, és apa akkor volt 43.Attól félek, hogyha nekem is lesz gyerekem, szeretném h anyáék olyan fiittek legyenek, mint most a nővérem babájával.Ha én 25 évesen szeretnék szülni,akkor ők már 60 akárhány évesek lennének.Más is va itt,aki ilyen késői gyerek?
2011. dec. 26. 00:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Állj hozzá úgy, hogy vannak olyan emberek, akik sokáig élnek, ráadásul jó erőben, egészségesen, és mentálisan is verik a fiatalokat! Ilyen például az én nagymamám: 85 évesen unalmában (kertes ház, az egyik telken ő lakik, mellette mi, mellettünk unokatesómék) felásta a kertjét. Másnap (le is szidtuk érte, mire ő felháborodott, de azért csak akkor merte megtenni, amikor dolgozni voltunk) a miénket, harmadnap unokatesómékét. Miután kellően kimérgelődtük magunkat, hogy miért kell magát ennyire terhelni, megnyugodtunk, hogy na, elfogyott a rokonság! Másnap munkából hazamenet mit látok: mama a szomszéd kertjében ás!

5 éve pedig elmagyarázta sógoromnak, hogy anno náluk hogyan működött a fogamzásgátlás (és tényleg csak két gyereke van): "Hát nem mentünk a vonattal Pestig, Gödöllőn kiszálltunk!" (Anyu itt elnevette magát, mert errefelé a mondás szerint Hatvanig mennek a vonat szerint...) :D

Ja, Mama márciusban tölti a 94-et!!!

Annyi a baja, hogy most hályog van a szemén és nem meri megműttetni...

2011. dec. 26. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Most akkor el kellett volna vetetniük ha már egyszer besikerültél,vagy mi?
2011. dec. 26. 10:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon imádom a szüleimet, jófejek, fiatalosak, csak attól tartok h milyenek lennének 65 évesen....nemtudom h néz ki egy 65 éves, és hogy hogy hogy mozog.
2011. dec. 26. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:

én szüleim is ennyi idősek, igaz én 28 vagyok.

értem mire gondolsz, most az én fiammal is nagyon aktivkodnak a nagyszülők (anyósomék is pont ennyi idősek).

viszont mikor én gyerek voltam a szüleim nem értek rá játszani velünk, mindig le voltam passzolva a nagyszüleimhez (aminek mondjuk kimondottan örültem mert foglalkoztam velünk), mert még meg kellett teremteniük az egzisztenciájukat.

gondolj bele, nálatok nem az unoka fogja kapni, hanem te kapod/kaptad a fittségüket :) szerintem ez is nagyon jó, próbáld meg ezt értékelni, nem azt nézni mi lesz 10-20 év múlva ;)

2011. dec. 27. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne parázz ezen, rajtad és a tesódon, ill. a gyerekén is múlik, hogy fiatalon tartsátok a szüleidet. Ismerek nagyon idős apukát, a kisfia megfiatalította!!! Egyáltalán nem olyan, mint más 64 éves, aki már öreges, öreg..

És különben is ez van, örülj Nekik addig, amíg vannak!!!!

2011. dec. 27. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Párom szülei 60on túl vannak, én meg 25 vagyok és nemrég szültem. Anyukám csak 45. Nyílván dédelgetni mindkét részről tudják, de ha már szaladni fog, nyugodtabb szívvel bízom anyukámékra. Amúgy nem zavarna, csak nagyobb segítség egy fiatalabb nagyi :)
2011. dec. 27. 13:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Anyukám 33 éves volt, amikor engem szült, 36 éves, amikor a húgomat. Apa 40/43 éves volt, de ő 7 éve meghalt 60 évesen.

Én most 30 éves vagyok, anya meg 63.

Szerintem egyáltalán nem látszik rajta a kora, persze néha azért már panaszkodik..

2 gyerekem van, és nagyon jól elvan velük, rohangál velük (fél tüdővel, mert 11 éve rosszindulatú daganatot operáltak ki), énekel, mesél, mondókázik, bújócskázik, szóval nagyon aktív. Nem ül meg a fenekén 1 percig sem.

Fiatalosan öltözködik, sminkel, fodrászhoz jár festetni, stb.Tényleg letagadhatna egy tizest, szerencsére!

Aztán ott vannak a párom szülei. Ég és föld, pedig az ő anyukája csak 2 évvel idősebb az enyémnél. De ő- ha nálunk van, leül egy helybe, el se mozdul onnan. Az ágyról nézi, hogy játszik a gyerek, néha szól hozzá valamit... Öregesen öltözködik, otthon pl. otthonkában van, és háló van a fején. Vasárnap megfőzi a kis hagyományos húslevesét, amúgy meg a hét többi napján rejtvényt fejt a retró fotelükben. Nem megy sehova, nincs hobbija. Inkább úgy mondanám, hogy alacsony az energiaszintje!

Szóval szerintem sok múlik az energiaszinten! Most milyenek?

Ha nem lustálkodnak, egyfolytában pattognak, tevékenykednek, csinálnak valamit, ha napközben nem a tévét bambulják, stb. akkor szerintem nincs aggódnivalód!

2011. dec. 27. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!