Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt még olyan anyuka/csalá...

Van itt még olyan anyuka/család, aki egy fillér nélkül megy neki az ünnepeknek?

Figyelt kérdés
Szerencsére az ajándékok megvannak,és étel ital is,de szerettem volna sütni sütit,de már nem maradt rá pénz:(Kókuszgolyót még tudok csinálni.De mézeskalácsot nagyon szerettem volna sütni.Konkrétan 500 ft-unk van itthon.
2011. dec. 21. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Süsd meg majd januárban. Akkor is még áll a karácsonyfa és még akkor is karácsonyi hangulat van. Mézeskalács akkor is finom lesz. Boldog karácsonyt.
2011. dec. 21. 13:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pénz van, de ajándékok nincsenek, meg süti is csak nagyon olcsó féle. Persze most majd pénz se lesz nagyon, mert még jön a nagybevásárlás. Ajándékok nem férnek bele... Inkább nem vettem, hogy tudjunk enni.
2011. dec. 21. 13:17
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

21-e van és 500 ft-ok maradt? Az komoly! És mi van ha esetleg valami beüt (ne történjen) pl. antibiotikum kell a gyereknek mert megbetegszik vagy bármi?

Én ennyi pénzzel nem mernék leélni egy hónapot, inkább nem vennék ajándékokat, de vésztartalék az kell. Szerintem.

2011. dec. 21. 13:22
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a gyerek beteg,az utóbbi 2 hétbe 15 ezret hagytam a patikában.....ez volt a tartalék:(
2011. dec. 21. 13:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem vagyunk pénz nélkül, de nagyon kis szolíd lesz a karácsony. :) Szerintem sok helyen van hasonló szitu, nem csak nálatok. Az ünnep lényege az együttlét, és mint írtad, te mindent megteszel ennek a szépségéért. Szeretem a kókuszgolyót! Boldog Karácsony!
2011. dec. 21. 13:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag én is hasonló cipőben járok , megvan minden karácsonyra , ajándék , kaja ,csak hogy mi lesz karácsony után egészen január 7-ig , amíg megjön a gyes és a családi azt nem tudom , jön a kölcsönkérés.
2011. dec. 21. 14:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A sírás kerülget..........

nem miattunk,itt a többi anyuka,család,gyermek miatt akik írtak.

2011. dec. 21. 14:22
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát igen... ez nagyon szomorú, hogy így élnek családok ma Magyarországon (persze máshol is szomorú, de ezt magaménak érzem...)!!! Nekünk szerencsére nincsenek anyagi gondjainak, de a férjemet szinte alig látom! Ajándékokat sem tudtuk még megvenni, mert én itthon vagyok a 2 hónapos kislányommal és a 2,5 éves kisfiammal, a város 30 perc gyalog csak oda, úgyhogy meg sem próbálok bevásárolni. Holnap vesszük meg az ajándékokat, pénteken meg a kaját, ha sikerül végre a férjemnek a szabadsága alatt végre itthon is lenni... (még szabi alatt is a munkahelyére kell hogy rohangáljon, vagy telefonon tárgyal:-((
2011. dec. 21. 14:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
figyu, én nagyon szívesen segítek egy adag mézeskalácsnak való cuccokkal, csak érte kell jönni a XIII. kerületbe!
2011. dec. 21. 14:47
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

14:45 vagyok

Tényleg, hol laksz kedves kérdező? Én is szívesen segítenék az alapanyagokkal, ha eljössz érte!

2011. dec. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!