Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt még olyan anyuka/csalá...

Van itt még olyan anyuka/család, aki egy fillér nélkül megy neki az ünnepeknek?

Figyelt kérdés
Szerencsére az ajándékok megvannak,és étel ital is,de szerettem volna sütni sütit,de már nem maradt rá pénz:(Kókuszgolyót még tudok csinálni.De mézeskalácsot nagyon szerettem volna sütni.Konkrétan 500 ft-unk van itthon.
2011. dec. 21. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyereked, már meggyógyult?
2011. dec. 21. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy?
2011. dec. 21. 15:19
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítőkészséget,de nem fogadhatom el,nem lenne fer más,szegényebb családokkal szemben.Nem miattatok, ez az én lelki békém miatt.

Vidéki vagyok.Fiam 15 hónapos ,sajnos meg van fázva,előtte vírusos hasmenésbe volt benne.Szóval most van minden :(

2011. dec. 21. 15:34
 14/20 Kucskár Gyuláné válasza:
Dejo. vannak még segitö kész emberek! mi is bevásároltunk az ünnepbe meg van mindenünk kaja mindenhez, sütni is tudok, csak egy kimaradt,fenyö fa! arra nem telt. de meg olgyuk. valahogy akkor is kialakul. any segitségét veszem igénybe.Boldog karácsonyt mindenkinek!
2011. dec. 21. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyanez :( Még szerencse , hogy régebben megvettem az ajándékokat. Ital már nincs, nem is lesz. Valamit gondolom tudok főzni is, de csak szokásosat. bár nekem 3000 ft-om maradt, de még ki kell váltanom egy gyógyszert.

Ebben a hónapban nekünk 27 ezer ment el gyógyszerre. Borzalmas. Egész évben alig voltak betegek a gyerekek, most meg egyikből a másikba és nem tudnak kijönni belőle, ráadásul a hányós járványt mi is elkaptuk. emellé a kisebb még tartós beteg, akinek eleve drága a havi gyógyija :(

Szóval nem vagy egyedül!!Kitartás! Én ilyenkor azt mondom, örüljünk, hogy van fedél a fejünk fölött, még ha az viszi a fizetés a nagyját is, meleg van a házban, szóval ennyi pozitívum van. Remélem ennek a pokoli időszaknak vége lesz hamarosan és minden a pár évvel ezelőtti állapotba kerül. Remélem.

Nagyon sokan vagyunk ilyen helyzetben, és nagyon sokan ennél rosszabba sajnos.

Boldog karácsonyt! És jó volt olvasni, hogy mennyi segítőkész ember van, de azt is megértem, hogy miért nem fogadja el a kérdező!

2011. dec. 21. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyunk csak 1 nagy különbséggel: Nálunk ez a helyzet a párom hibája. Saját lakásban élünk (szerencsére), ő keres havi 110ezret de mióta megszületett a kisfiúnk (4 hónapja) összesen 40ezer forintot adott haza... Úgyhogy az én családi+gyesemből próbálom fizetni a rezsit, a kaját, a babának ami kell stb. Se karácsonyfa, se ajándékok, se ünnepi menü... :(
2011. dec. 21. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezt miért csinálja?
2011. dec. 22. 07:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt én is szeretném tudni... Tippmix, kocsikázás, rengeteg pizzázás, csoki, chips. stb. Elszórja hülyeségekre mert "azt ő kereste, arra költi amire akarja". De ha kidobnám akkor még az én szüleim is engem néznének hülyének mert "olyan jól nevelt, aranyos fiú. Más nő sokkal többet tűr..." stb. :s
2011. dec. 22. 12:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tűr!!!Ez hülyeség. Én akkor odaadnám a csekkek felét, meg fél hónapban küldeném bevásárolni a saját pénzéből, vagy nem eszik.
2011. dec. 22. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, kinél hogyan van. Nálunk a férjem mindent elmond, hogy mit vesz, néha fel is hív, h szerintem érdemes-e ezt és ezt... És vezetünk háztartási füzetet is. Agyamat téptem, mikor házasságunk első hónapjaiban nem tudtuk, mit mire költünk.
2011. dec. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!