Van itt még olyan anyuka/család, aki egy fillér nélkül megy neki az ünnepeknek?
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítőkészséget,de nem fogadhatom el,nem lenne fer más,szegényebb családokkal szemben.Nem miattatok, ez az én lelki békém miatt.
Vidéki vagyok.Fiam 15 hónapos ,sajnos meg van fázva,előtte vírusos hasmenésbe volt benne.Szóval most van minden :(
Szia! Ugyanez :( Még szerencse , hogy régebben megvettem az ajándékokat. Ital már nincs, nem is lesz. Valamit gondolom tudok főzni is, de csak szokásosat. bár nekem 3000 ft-om maradt, de még ki kell váltanom egy gyógyszert.
Ebben a hónapban nekünk 27 ezer ment el gyógyszerre. Borzalmas. Egész évben alig voltak betegek a gyerekek, most meg egyikből a másikba és nem tudnak kijönni belőle, ráadásul a hányós járványt mi is elkaptuk. emellé a kisebb még tartós beteg, akinek eleve drága a havi gyógyija :(
Szóval nem vagy egyedül!!Kitartás! Én ilyenkor azt mondom, örüljünk, hogy van fedél a fejünk fölött, még ha az viszi a fizetés a nagyját is, meleg van a házban, szóval ennyi pozitívum van. Remélem ennek a pokoli időszaknak vége lesz hamarosan és minden a pár évvel ezelőtti állapotba kerül. Remélem.
Nagyon sokan vagyunk ilyen helyzetben, és nagyon sokan ennél rosszabba sajnos.
Boldog karácsonyt! És jó volt olvasni, hogy mennyi segítőkész ember van, de azt is megértem, hogy miért nem fogadja el a kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!