Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engem zavar, h anya 51, apa...

Engem zavar, h anya 51, apa 57 éves, és én csak 14? Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés
Egyébként van egy nővérem, aki 27 éves.Anya engem 37 évesen szült, és apa akkor volt 43.Attól félek, hogyha nekem is lesz gyerekem, szeretném h anyáék olyan fiittek legyenek, mint most a nővérem babájával.Ha én 25 évesen szeretnék szülni,akkor ők már 60 akárhány évesek lennének.Más is va itt,aki ilyen késői gyerek?
2011. dec. 26. 00:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar, hogy szüleid ilyen korúak? Örülj annak, hogy vannak, és együtt vannak-vagytok.
2011. dec. 26. 01:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
apukám 57 volt, mikor én születtem... és örülök neki :) mondjuk az szar helyzet, ha mindkét szülő épp a "kapuzárós-klimaxolós" életkorban szül és/vagy szenved egy kamasz gyerekkel, ezt én sose tartottam jó dolognak. de gondolj bele, hogy a késői gyerekeket szokták a legjobban szeretni! ez nem vicc :) főleg az apukák. szinte biztos, hogy nem lesznek ilyen fittek a te kisbabáddal, de igazából ezt is embere válogatja... a nagyszülők legtöbbje körülrajongja az unokát, és kicsit ő is megfiatalodik közben. ilyeneken ne rágódj :) 18L
2011. dec. 26. 01:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat... szóval az apuka nyilván nem szül a kapuzárós életkorban... inkább gyereke születik :)
2011. dec. 26. 01:04
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
zavarna. De ha jól tartanák magukat, nem zavarna annyira.
2011. dec. 26. 01:30
 5/17 Vadmeggy ***** válasza:
100%
Engem az zavar, hogy a szüleim elváltak és emiatt rengeteget szorongtam. Nem a koruk számít hanem az, hogy együtt vannak és boldogak vagytok.
2011. dec. 26. 01:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tesom 28,Anyukám 70 éves.Nincs ezzel semmi gond.
2011. dec. 26. 06:11
 7/17 anonim válasza:
100%
Én 15 vagyok, anyukám 46, apukám 62. Egyáltalán nem zavar, neked mi bajod?
2011. dec. 26. 06:12
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Én értelek.

Ezért sem jó későn szülni.

Könnyen előfordulhat, hogy a szüleid már nem fognak élni, mire te eljutsz odáig, hogy szülj babát :(

2011. dec. 26. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 vagyok,van egy 33 évesnővárem,anyu 53,apu 56 áves.A nővéremnek már vannak gyerekei,nekem még nincsenek.A szüleim egyébként elég fiatalosak és jól tartják magukat,mostanában viszont anyukám elég gyakran felhozza,hogy jó lenne ha nekem is lenne már babám,mert nem szeretné ha nagyon öreg lenne mire gyermekem születik és nem tudna olyan szinten foglalkozni vele,mint most a nővérem gyerekeivel.

Egyébként engem soha nem zavart a szüleim kora,annak ellenére,hogy a suliban szinte az összes osztálytársamnak fiatalabb szülei voltak.

A másik dolog meg az,hogy 60 évesen még igen is lehetnek fittek és fiatalosak és még ha nem is tudnak majd szaladgálni a gyereked után,attól még nagyon fogják szeretni és játszani azért birnak még vele.

2011. dec. 26. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk meg pont ellenkezőleg van..Én vagyok 26éves most, anyu 43, apu 45 lesz! Az egész fiatal korom azzal telt, hogy mindig a suliban sápítoztak, hogy wow, de jó nekem, hogy ilyen fiatal szüleim vannak, mert olyanok, mintha a tesóim lennének, nem a szüleim. Na én ennek nagyon nem örültem akkor, mert nem voltak velem sosem szigorúak, mindent megengedtek, nem voltak szabályok, semmi, könnyedén vettek mindent, nem voltak tipikus szülők. Most viszont ennyi idősen örülök, hogy ilyen fiatalok, mert itt a 3 éves lányom, és olyan fittek, ruganyosak az unokával is, sokszor anyumat hitték a lányom anyukájának, engem meg anyu húgának. Viszont a másik, hogy édesanyámnak idősebbek a szülei, vagyis a nagyszüleim. Tudod milyen rossz volt nyáron eltemetni a nagyapám, mert most anyu hiába 43, nagyapám idősebb volt már, mikor anyu született. Viszont ők teljesen másképp nevelték anyut, mert nagymamám is most már 72 lesz, sokkal felelősségteljesebb szülő volt, mint anyu fiatalon.
2011. dec. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!