Engem zavar, h anya 51, apa 57 éves, és én csak 14? Titeket is zavarna?
Én értelek.
Ezért sem jó későn szülni.
Könnyen előfordulhat, hogy a szüleid már nem fognak élni, mire te eljutsz odáig, hogy szülj babát :(
Én 22 vagyok,van egy 33 évesnővárem,anyu 53,apu 56 áves.A nővéremnek már vannak gyerekei,nekem még nincsenek.A szüleim egyébként elég fiatalosak és jól tartják magukat,mostanában viszont anyukám elég gyakran felhozza,hogy jó lenne ha nekem is lenne már babám,mert nem szeretné ha nagyon öreg lenne mire gyermekem születik és nem tudna olyan szinten foglalkozni vele,mint most a nővérem gyerekeivel.
Egyébként engem soha nem zavart a szüleim kora,annak ellenére,hogy a suliban szinte az összes osztálytársamnak fiatalabb szülei voltak.
A másik dolog meg az,hogy 60 évesen még igen is lehetnek fittek és fiatalosak és még ha nem is tudnak majd szaladgálni a gyereked után,attól még nagyon fogják szeretni és játszani azért birnak még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!