Mást is zavar ha egy 2évesről szóló kérdést a baba kategóriába raknak?
Találtam már pár ilyen kérdést a baba kategóriában, 2év felettiekről. Nem tudom de nekem bántja a szemem,ha azt olvasom 26hónapos babám!
Én max másfél éves korig "babáznék"!
Szerintem 2 éves korig elfogadott.
Utána már inkább kisgyerek, mint baba.
Visszatérő kérdés, ráadásul kicsit értelmetlen. A legtöbb idejáró egyszerűen megnyitja a Gyermekvállalás, nevelés kategóriát, és nem is nézi, milyen alkategóriában van a kérdés.
Hogy ki meddig tartja babának a csemetéjét, az változó. Figyeld meg, hogy az első gyerekesek siettetik az időt, alig várják, hogy már nagyobbként tekinthessenek a gyerekükre. Többedik babánál, ahol nagyobb tesók vannak meg szívesebben lassítják az időt, és tovább kezelik babaként a kicsit, hiszen a többiekhez képest valóban baba még:)
Én nem látok ebben problémát.
Munkahelyi tapasztalatom: az a ciki, mikor anyuci elkíséri a 46 éves fiát beiratkozni egy tanfolyamra, és anyuka tölti ki a jelentkezési lapot. :)
Amit írtál, nekem még nem gáz.
Engem nem zavar, ha valaki nem találja el a pontos kategóriát. 2 évesen már nem baba egy gyerek, de ha valaki még egy kicsit lebabázza, hát...azt hiszem ettől még nem dől össze a világ.
Nem unatkozom kedves első,puszta kíváncsiság. Ebből is látszik hogy nem gondolkozunk egyformám!
Számomra egy baba még nem beszél,nem jár,semmiben sem önálló. Egy 2éves nem ilyen!
Sokunknak még a 10 éves gyereke is babája:)
de tényleg a kétéves nem baba az kisgyermek
Nekem az zavaró, hogy a tinik a 'Kamasz' kategóriába írnak.
Egyébként, nekem a gyermekem, ha 50 éves lesz, akkor is a 'babám' és a kislányom marad. Hiába lesz érett, erős felnőtt ember.
Azt hogy a kategóriákat nem nézik egy dolog,de ennyi erővel a "mikor kapom a családit,vagy a tippelnétek" kérdéseket is lehetne a baba kategóriába írni!
Hogy itthon babának szólítom az X-idős gyerekemet az egy dolog,de nekem nem áll a számra hogy babázzam a 22hónapos lányomat,olyan nagy már,és nagyon önálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!