Milyen segélyek/segítségek vannak egy 3 gyerekes család részére?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöméknél 3 kisgyerek van, a barátnőm gyeden van, a férjének nincs munkahelye (nem talál). Milyen lehetőségeik vannak, hogy ne halljanak éhen? A fűtésre kapnak már támogatást, meg talán a suliban a kajára is, a 2 nagyobb gyerekre.2011. dec. 22. 22:17
1/4 A kérdező kommentje:
Halljanak = haljanak rosszul írtam bocsi.
Annyira nem vagyunk közeli barátnők, szerintetek valamivel segíthetem őket, adhatnék nekik valamit, de mit? Állítólag pár ezer forintja van csak már erre a hónapra.
2011. dec. 22. 22:21
2/4 anonim válasza:
Családsegítőnél,a Karitásznál, Baptista Szeretet Szolgálatnál is kaphatnak segítséget.
Ha megteheted,karácsonyra vigyél nekik a főztödből ételt és sütit.
3/4 A kérdező kommentje:
Én alapanyagokra gondoltam, szerintem szeret főzni, de megsérteni sem szeretném. Nem tudom milyen lenne a reakciója.
2011. dec. 22. 22:34
4/4 anonim válasza:
-Nagycsaládosok Egyesülete
-Gyermekvédelmi kedvezmény és lakásfenntartási támogatás önkormányzattól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!