Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én undorodom az újszülött...

Csak én undorodom az újszülöttektől?

Figyelt kérdés

Én undorítónak találom mikor megszületik. Ilyen ázott, fura színű, meg ilyen fehér izék vannak rajta. Pár nap múlva már aranyosak meg minden, csak mikor megszületnek...

El sem tudom képzelni hogy milyen undorító lehettem :D Én is szeretnék majd gyereket, meg szeretem a kicsiket ne értsetek félre. Csak olyan kis csúnyák mikor megszületnek. Csak szerintem van így?

14/L

2011. dec. 22. 15:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem találkozom újszülöttekkel...de néha elém keverednek ilyen képek, és ahányat láttam mindegyik úgy nézett ki. Lilás szinük van és nyálkásak meg olyan a kezük vagy a lábuk mint amikor sokáig vagy vízben. Legalábbis amiket én láttam olyanok voltak.

Akkor nem undorító hanem valami más...tök mindegy.

2011. dec. 22. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Végülis...9hóig vizben vannak..
2011. dec. 22. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen csak te undorodsz az újszülöttektől. Amúgy milyen választ vártál? Ez a kategória tele van anyukákkal és kismamákkal....
2011. dec. 23. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát az undorító elég durva kifejezés.

De hát 14évesen még ne ezen gondolkozz.

Ha majd szülni fogsz tizenpárév mulva, és a kezedben tartod a lilás kis újszülöttedet, akkor gondolj vissza erre a kérdésedre... Hidd el egészen máshogy fogod látni.

Szerintem csodálatosan édesek, ahogy a tiszta, őszinte tekintetükkel először néznek a világra!

2011. dec. 25. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Gondolom nem tudjátok elmondani miért lettem lepontozva.....

2011. dec. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!