Fáradt vagyok (majd elalszok), sűrűn változik a hangulatom feszül a mellem, undorodom egyes illatoktól/szagoktól! Miért?
Csinálj egy tesztet és kiderül!Az, amiket írtál, nem feltétlenül a terhesség jele! én ezeket soha nem éreztem, mégis 4 gyerekem van...
Különben úgy hallottam, ritka, hogy valaki a mensi megjöttének ideje előtt bármit is érezzen.. A valódi tünetek inkább a kimaradó mensi körül vagy után jelentkeznek.. Én ezekről nem tudok nyilatkozni, nem voltak tipikus terhes tüneteim :)
Én ma reggel teszteltem pozitivat, pedig 2 napom lett volna még mensiig. A mellem most kivételesen nem fájt. Inkább fáradt vagyok. Szagérzékenységem és enyhe émelygésem az van kb. tegnap óta. És meghalnék, ha most uborkát kellene ennem.
Első babámmal már a nemvárt előtt 6 nappal erős hányingerem volt, mindenki nevetett rajtam, hogy tuti terhes vagyok, én meg csak legyintettem, hogy ááááá dehogy. Aztán nem jött meg és olyan poziív lett a tesztem, hogy húúúú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!