Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37,1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.
Figyelt kérdés
Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.2009. aug. 11. 13:42
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor előfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Hát,ha a hőd nem esett le,akkor tuti a terhesség,gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg,akkor tuti + lesz!!!
Sok sikert!!
3/6 A kérdező kommentje:
A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
2009. aug. 11. 14:03
4/6 anonim válasza:
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
5/6 anonim válasza:
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja,de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás,de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot,hogy erősödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk,azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni,mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik,megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább,ne idegeskedj,ha az vagy nem törvényszerű,hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod,hogy mi van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!