Csak én undorodom az újszülöttektől?
Én undorítónak találom mikor megszületik. Ilyen ázott, fura színű, meg ilyen fehér izék vannak rajta. Pár nap múlva már aranyosak meg minden, csak mikor megszületnek...
El sem tudom képzelni hogy milyen undorító lehettem :D Én is szeretnék majd gyereket, meg szeretem a kicsiket ne értsetek félre. Csak olyan kis csúnyák mikor megszületnek. Csak szerintem van így?
14/L
Valójában tényleg nem annyira gyönyörűségesek a születést követő pillanatokban, de ez azért is van, mert megviseli őket a születés, ők is rendesen megküzdenek érte.
Viszont amikor a sajátodat szülöd majd, természetesnek fogod találni.
Amikor lemossák őket a csecsemősök, máris cukorfalatka lesz belőle. :o)
Idő kérdése minden és másképp fogod látni.
Szerintem akkor is gyönyörűek és ez egy nagyon fantasztikus dolog.
Én nem használtam volna az undorító kifejezést...
Majd ha felnősz másként látod a dolgot...
Ázott, fura színű meg fehér izék vannak rajta? Kicsodán?
Két gyerekem született és egyik sem volt, sem ázott, sem fura színű, de még csak fehér izék sem voltak rajtuk.
Úgyhogy csak szerinted van így.
Persze nem tudom 14 évesen mit foglalkozol ezzel. Gyereket akarsz vagy úgy gondolod pár naposan örökbe fogadod? Vagy szülésznői gyakorlatra készülsz?
Szerintem egyik sem, szóval nem értem hol találkozol te egyáltalán újszülöttekkel,hogy undorodnod kelljen tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!