Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Máshoz is meglepetésszerűen...

Máshoz is meglepetésszerűen megy a védőnő?

Figyelt kérdés
Fél éve kb. új védőnőt kaptunk. A régi mindig egyeztetett, hogy mikor jönne, ez az új meg állandóan csak betoppan. Ez csak nekem furcsa? Elvégre nem családtagom, vagy barátnőm, hogy csak úgy jöjjön-menjen!?
2011. dec. 7. 10:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Azt még megértem, hogy kötelessége néha váratlanul jönni, de miért nem elég neki, hogy 2-szer, 3-szor mindent rendben talált, és látja, hogy nem minket kell ellenőrizni? Na mindegy, végül is jöhet, 100.szorra se fog mást látni. Azért arra kíváncsi lennék, olyan helyeken, ahol már elég, ha csak ránéz az ember az anyukára, máris látja, hogy vmi nincs rendben, ugyan mit tud csinálni?
2011. dec. 8. 07:21
 22/24 anonim ***** válasza:
először a szülőt felszólítják, hogy változtasson a dolgokon, ha ez nem hatásos, akkor gyámügy
2011. dec. 8. 12:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha az olyan egyszerű lenne. A barátnőmékhez most hoztak két kislányt (nevelőszülők), akiket évekig vert az apjuk, víz és villany nem volt a házban,, gyógyszerre nem volt pénz stb. Évekig szartak rájuk. A védőnő is most pampog, hogy nem kellett volna kiemelni a gyerekeket a családból, hanem másképp támogatni.
2011. dec. 8. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is váratlanul jött és váratlanul sosem voltunk otthon. Egyszer hívott telefonon, akkor is pont a Tescoban vásároltam.

Úgy üzent a szomszéddal, hogy jön váratlanul és sosem vagyunk otthon. és mondtam jöjjön bejelentésre, de úgy meg nem akart, úgyhogy sosem volt nálunk a védőnő. Na jó kétszer, mikor megszületett a fiam és kötelezően kijött.

2011. dec. 10. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!