3 hónapos babát neveztessek át a másik névre? Teljesen hülyén érzem magam.
3 gyerekünk van, nagyon nehezen találtunk nekik nevet mindig is, különösen most a harmadiknak. Elneveztük egy néven ami nem ilyen ráismerős volt hogy na Ő AZ, hanem inkább kompromisszum apja és köztem,hogy jó akkor ez az egy az ami mindkettőnknek a nagyjából oké kategória. Azóta se szólítjuk a nevén semmilyen formában, mindig valahogy másképp. A gyerekek is a becenevein szólítják ami nem is hasonlít a saját nevére.
Gondoltam majd megszokjuk még ha nem is voltam elégedett vele. De most rájöttem hogy valójában mi is a neve, isteni sugallatként jött szinte. Átneveztessük? Teljesen hülyének fog nézni mindenki, a környezet is a mostani nevét ismeri stb. Most őszintén ti mit gondolnátok ha egyszercsak más lenne a neve egy babának? Egyrészt úgy érzem,hogy AZ a neve és ez nagyon erős érzés bennem, másrészt meg teljesen hülyének érzem magam,hogy hát ilyet nem lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!