Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tartjátok az őrzőt,...

Hol tartjátok az őrzőt, amikor a baba alszik, h ne érje el, de jelezzen is, ha kell?

Figyelt kérdés
Philips őrzőm van, és nem tudom, hova tegyem már, mert vmiért nem jelez, csak ha szinte az orra alá dugom a babának. A másik szobából tökéletesen hallom a hangját anélkül, h jelezne az a vacak. Még egy kérdés: mit jelent rajta az A és B csatorna?
2009. máj. 14. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem.

Ha bébiőr, azzal hallgatni tudod, mi történik, az nem jelez be... Csak hallgatod a szuszogását. Tedd pl. az ágya fölé, egy polcra, ágy mellé kívülre a földre.

Az A és B csatorna két lehetőség, hogy ha netán a szomszéd lakásban is van bébiőr, akkor az bezavarna a te készülékedbe, ekkor átváltod a tiédet a másk sávra. Akár egy rádió, te másik "állomásra" kapcsolsz. Arra ügyelj, hogy neked mindkét készüléked (az adó a baba szobájában és a vevő a te szobádban) azonos sávra (A vagy B) legyen kapcsolva. Ha valami bezavar a környéken, akkor mindkettőt átválthatod a másik (A vagy B) sávra.

Mi családi házban lakunk és valahol a környéken ugyanolyan készülék lehet, mert ha A-ra kapcsolok, akkor a másik családot hallom. Így csak a B sávot tudom használni, még jó, hogy kettő lehetőség van!

Ha légzésfigyelőre gondolsz, az jelez, ha gond van (nem lélegzik a baba), de annak van egy érzékleő párnája, amit a baba matraca alá teszel és a készüléket mindegy, hogy hová teszed, az érzékelő párna érzékel.

2009. máj. 14. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én értem mire gondolsz. Nekünk is Philips van, ami akkor kapcsol be, ha hangadás van. A miénk a baba ágya mellett van kb. másfél méterre egy polcon. Bekapcsol még egy pici nyögésre is, igaz kicsit (néhány mp.) késve, így néha csak halgatózunk hogy mi van:)

Elég érzékeny, és lehet is állítani rajta az érzékenységet. Szóval szerintem valami gond lehet vele ha ennyire közel kell tenni!

2009. máj. 14. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, mi a különbség az őrző és figyelő között...

Lehet, h tényleg van vmi bibi a miénkkel.

2009. máj. 15. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja,és a miénkkel a szuszogását nem lehet folyamatosan hallani, csak pont úgy, ahogy a 2.válaszoló leírta. Akkor "jelez", ha hangot érzékel.
2009. máj. 15. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:

2.válaszoló!

nem tudom, visszanézel-e még ide, ha igen: hogyan állítható az érzékenysége?

2009. máj. 15. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A második vagyok. A szülői egység menüjében van ilyen, hogy "Sensitivity". Egy fül ábra is van mellette, ott lehet állítani. SCD499-es modellünk van. Én nagyon szeretem, örülök hogy megvettük!

2009. máj. 16. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Áh, sajna nekünk vmi gagyibb van. Érdemes lenne lecserélni...

Köszi a segítséget. Megjegyzem a tiétek típusát.

2009. máj. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!