Anyukák! Ti hogyan tartjátok rendben nőiességeteket baba mellett?
Havonta 1x fodrász, kozmetikus nem mindig, mert otthon is meg tudom oldani. A hajam olyan, hogy 10 ujj és víz vagy zselé elég neki.
Ha van időm tornázok, de többnyire nincs. Szülésről maradt 2 kg, előtte volt fent vagy 5. Szóval -7 a cél.
Amíg a nagy melegek be nem jöttek, minden nap sminkeltem, amúgy is kicsit mélyponton voltam. Ezt akkor intéztem, amikor a lányom reggel felébredt, amíg a pelenkázón csupizott és sminkeltem.
Ruhák csak a jók maradtak, minden kinyúltat kidobáltam. Turiba szeretek járni, mert 3-4 ezer forintból rengeteg cuccot lehet venni magamra, gyerekre, férjre és nem jön szembe velem az utcán.
Vannak dögös fehérneműim, szívesen veszem fel a páromnak.
Szex? Amikor a gyerek alszik. Nappali-kanapé, fürdőszoba, konyha, tökmindegy. A hálóban nem, mert ott alszik a gyerek. Oda mi is csak aludni járunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!