Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy itt...

Hogy lehetséges, hogy itt mindenki "szuper" anyuka?

Figyelt kérdés
Soha senki nem bántja a gyerekét csak "szép" szóval neveli, nem szidják össze,csak enyje bejnyézik, mindenki "egészségesen " eteti, nem engedi tévézni.. satöbbi. Elég érdekes, nem?? Mindenki mintaanyuka?
2011. nov. 26. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy anonim oldal, ahol mindenki azt ír amit csak akar.

Én nem vagyok mintaanyuka, de nem is vagyok rá büszke. A 3 éves fiamnál sajnos nem használ a szép szó, akár a falnak is beszélhetnék. Ha szépen eszik ebédet kaphat utána nasit, sőt, még vacsi után is. Tévét is engedem nézni, addig legalább csend van. :(

Ez van! Lehet lepontozni!!!

2011. nov. 26. 15:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, csak vannak nehanyan es szerintem gyakran ki is vannak szinezve a tortenetek.

Figyeld meg, hogyha egy ilyen megoszto kerdesnel az elso 4-5 valaszolo mindent A valtozat szerint csinal, akkor utana is csak azok irnak, akik szinten igy tesznek, a masik oldal nyilatkozni sem mer. Es forditva.

Ezert tunhet ennyire egysikunak a tomeg.

Viszont ha tobb kerdest figyelmesen olvasol, akkor eleg vegyes a tarsasag.

Peldaul a tv-zes is ilyen.

Ha megkerdezned, hogy mennyit tv-zik 3-4 eves gyermeked, akkor 10-en irnanak egybol, hogy semennyit, mert az nem jo.

De ha azt kerdezned meg, hogy mi a 3-4 eves gyermeked kedvenc mesefilmje, mert mondjuk erdeklodnel, hogy milyen dvd-t vegyel ajandekba az unokahugodnak, akkor szinten kapnal jo sok valaszt, hogy ki mit nezet a gyerekevel. Marpedig ha itt senki nem tv-ztetne a gyereket, akkor nyilvan az ilyen kerdesekre valaszolni sem tudnanak.

En speciel nem tartom magam szuper anyukanak, de rossznak sem, szerintem eros kozepmezony lennek egy ilyen versenyben (ha lenne). Ez zavarhatna egyreszt, mert osszessegeben maximalista vagyok.

Viszont nap mint nap kapok megerositest arra, hogy a gyermekeim szerint es a ferjem szerint (meg a csalad nagy resze szerint) jo anya vagyok nagyon es en magam is igy erzem. Szoval en ennyivel beerem.

De nem szoktam a nezeteimet masokra raeroltetni.

Van, amiben lazabb vagyok, van, amiben egyaltalan nem. De az utobbitol probalom tavol tartani magam.

2011. nov. 26. 16:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én egy szuper anyuka vagyok. A gyerekeimnek biztos én vagyok a legjobb! (Már ha létezik ilyen kategória :o)

Viszont nem vagyok tökéletes. Vannak dolgok, amikhez ragaszkodom (Pl. TV-nk nincs is, vagy evés csak étkezésekkor és csak az asztalnál), de beszélünk csúnyán is, szóval a "baccus"-t a két évesem is tudja, továbbá türelemért keveset álltam sorba, így gyakran ideges vagyok, és kiabálok velük. (Főleg most, hogy pocakban van hármaska...)

Csokit nem nagyon kapnak, mert tejallergia volt/van, és még sok minden mást sem ehetnek, de nasi is mindig van. Az esti gumicukor után viszont fogat mosunk. :o)

2011. nov. 26. 16:16
 4/17 anonim ***** válasza:
A gumicukor nálunk is nagy sláger!
2011. nov. 26. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Én igen is "szuper" anyuka vagyok!!! Imádnak a gyerekeim, én is imádom Őket :-D ...és gyakran lepontoznak azért,mert leírom,hogy "lehet így is" ! (5 hónaposan frankfurti levest turmixoltam a gyerekeknek,6 hónaposan kenyeret ettek,7 hónaposan túrórudit ettek- csoki nélkül adtam nekik,és ha már bizony 1 évesen "dádáztam",nem szeretem ha a tv előtt ülnek,de szerencsére nem is sokat "kívánják" a tv-t,de akkor ülnek elé,amikor szeretnének)

Nagyon jó gyerekeim vannak,ritkán kell rájuk szólni! Persze csak akkor derül ki,hogy anyaságból hogy vizsgáztam,ha felnőnek!

Mellesleg mióta egészséges a szója tartalmú cucc?- mióta a szójában rákkeltő anyag van?

Üdv: 3lányos

2011. nov. 26. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Már egyszer kifejtettem a véleményem erről/ilyesmi témáról:

Nézd, én erre csak annyit tudok mondani, hogy nálunk mindenki gyereke 3 hetesen angolul beszélt és 2 hónaposan már a seggüket törölték ki önállóan a wc-n. Ugyanis olyan tökélete szülők léteznek, hogy a gyerek már az édesanya hasában tudja, hogy szobatisztának kell lennie.

És ráadásul a legkirályibb anyuka 18 éves koráig szoptatja a gyermekét, mert az anyatej ingyen van és az a legeslegeslegegészségesebb és d*göljél meg, hogy te tápszerezed a gyereked, mert egy rakás szr vagy, hogy nem tudod szoptatni és, hogy milyen egy nyamvadt neveltetési logikád van, ha a gyereket min. 4 - max. 6 hónapnál HAMARABB mered hozzátáplálni...

Általában ezek a fő témák itt, amit leírtam és amikre 'csodás' válaszok érkeznek.

Üdv egy olyan anyuka, aki a világ legszrabb anyukája ezek szerint ... :)

2011. nov. 26. 16:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, mert számtalan kérdés jelenik meg, hogy pl.: "ne ítéljetek el, de két akkorát adtam a gyereknek, hogy ma biztos nem megyünk sétálni" vagy a "kúpot idegességemben a nuniját felsérte dugdostam" stb...

Kaja:

már az itteni válaszokban is a két véglet jelenik meg.

Szerintem ez egy provokatív kérdés. Hisz itt mindenfajta kérdés felmerül, és a válaszok is legtöbbször megosztóak.

Vagy tudnál linkelni, hogy mire gondolsz?

2011. nov. 26. 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Én szuper anyuka vagyok :)) Igaz, volt már hogy rácsaptam a fenekére a lányomnak, vagy a kezére, kap csokoládét 1 héten többször is és elnézi a minimaxon a kedvenc meséit... :))))

Hjaj, de hányszor kiborultam már és ott hagytam a szoba kellős közepén amikor már elegem volt és mondtam neki, hogy hagyjon egy kicsit békén, hányszor elegem volt már, mert nem aludt el, pedig láttam, hogy álmos és fáradt és olyankor már én is mérges lettem ám. Jó, az igaz hogy nem mondok neki csúnyákat vagy ilyesmit, csak felmegy a pumpám és nincs türelmem utána hozzá amíg le nem higgadok.

De tényleg sok mintaanya van itt, akik csak tutira kiszínezik és szépítik a dolgokat.

2011. nov. 26. 16:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem vagyok sajna szuper anyuka, de imádom a gyermekemet:)

21 hónaposan kap gumicukrot,szinte egész nap megy a mese. Gyakran a szobában eszünk az ágyon tálcán mesenézés közben, ha apa nincs itthon:))Mert nekem is így kényelmesebb, gyorsabban belapátoljuk a kaját,és nem kell könyörögnöm, hogy üljön meg egy helyben,stb,nem játszok vele egész nap, van hogy ő játszik én netezek,és még sorolhatnám.De ha olyan kérdést olvasok, inkább nem hangoztatom ezeket a dolgokat, nehogy lepontozzanak:)

Viszont 1 éves korig mindent rendben csináltunk, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, mindent akkor kapott, amikor szabadott, tejet egy éves kortól.Azóta viszont lazítottunk,szabadabban nevelem.

Viszont nagyon sok szeretet kap tőlem(bevallom, hisztisebb is, mint kellene, de ezellen próbálok küzdeni), nem sok pénzünk van, de azt a keveset csak rá költöm, magamra és a férjemre semmit.

2011. nov. 26. 17:28
 10/17 anonim ***** válasza:

No, azért én megnéznék egy ilyen "szuperanyukát", amikor a gyerek eljátssza a földhözverős, visítós hisztit egy nap már huszadszor.

Én is a középmezőnyös anyukának tartom magam. Van, amiben nem engedek és van, amit sokkal lazábban veszek, mint mások. Egyébként meg pont ejtek le mindenkit, aki bele akar szólni a dolgunkba. :)

Sokszor nem is válaszolok provokatív kérdésre, mert hiába lenne véleményem, így is, úgy is lepontoznak vagy nekem ugranak, arra meg nincs szükségem. De szerencsémre találni itt hozzám hasonlóan laza anyukákat, akik nem esnek kétségbe azon, ha kimarad egy nap séta az ónos esőben.

2011. nov. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!