Itt mindenki "szuper" anyuka, értem ezalatt hogy egészségesen ételeket adtok a gyereknek, nem néztek tvt, ilyesmi?
Én szuper vagyok:D A gyerekemnek biztosan én vagyok a legjobb és a legszuperebb, pedig nézhet néha reklámot, ehet néha túró rudit, és kukit is:)
Igyekszem egészséges dolgokat adni neki, de azért nem esek át a ló túlsó oldalára:)
De nem érdekel, ki mit gondol, amíg szeretem, törődök vele, és megkapja mindazt amire szüksége van, addig szuper:)
Mi sem élünk biokaján, és tévénk is van, be is kapcsoljuk gyakran. És nem vasalom a gyerek ruháit.
17 hónapos kisfiú anyukája
nem csak hogy nem vagyok szuperanyu, ráadásul még a gyerekem is NORMÁLIS és néz TV-t, eszik túró rudit, virslit, kukit, bolti tejet forralás nélkül....
úristen és még csak 15 hónapos! Kész erkölcsi fertő....
;)
szerintem nem ettol fugg, hogy ki mennyire szuper, lehet nem vitat szeretnel, de azert az lesz belole...bar ezt te is tudod...
nalunk keveset megy a tv es ritkan van mese nezes, inkabb en meselek, egyutt olvasunk, nem szeretem, ha bambul a tv elott, ez van.ettol meg nem erzem magam gonosznak. csokoladet is ritkan eszik, mert rosszevo es nem tartom helyesnek, hogy vacsora/ebed helyett edesseget egyet.viszont nekukn is megvannak a magunk problemai.
Persze:-)))))
El ne hidd már, hogy vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!