Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik fiúnevek tetszenek?...

Melyik fiúnevek tetszenek? Annyira tanácstalan vagyok, egyszerűen semelyik sem tetszik igazán.

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
A mi kisfiúnk Adrián...
2009. máj. 10. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
A fiam Krisztián lett. Tetszik még a Patrik, Viktor, Tamás, és a legújabb favoritom a Pongrác.
2009. máj. 10. 23:10
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Marcell
2009. máj. 10. 23:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Attila Gábor :) 13 hónapos, mi is sokat töprengtünk, a fő az volt, hogy nem akartunk "külföldi" divat nevet, sztem röhejes, elnézést mindenkitől, aki ilyen nevet adott a babájának!
2009. máj. 10. 23:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Fiam Richárd Koppány,

azon kívűl a Lázár tetszik nagyon...

2009. máj. 11. 06:30
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Nekem igenis tetszenek a külföldi nevek!Nem rajongok a magyarokért!Igyekszem azért szép,különleges de nem túl csicsás nevet találni!nekem Martin Márk lesz,de tetszik még a Dorián,Adrián,Belián!!!ezek mennek a vezetéknevünkhöz is!!!
2009. máj. 11. 08:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik a Huba,Zalán,Botond,Csaba
2009. máj. 11. 08:43
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Ádám, Ákos, Albert, Balázs, Bálint, Csaba, Dávid, Kornél, Krisztián, Levente, Marcell, Martin, Milán, Norbert, Péter, Róbert, Szabolcs, Tamás, Viktor.

Ezek azok, amik nálam esélyesek lettek volna.

Sajnos nem tudtunk megegyezni, mert egyedül a Krisztián tetszett mindkettőnknek, de az nem ment a k végű v.névhez. A párom amúgy sem volt túl aktív névválasztás terén.

Óriási szerencse, h lányunk lett, mert ha fiúnak születik, nagyon meglepődtünk volna! Fiúra nem volt nevünk, rávágtam volna az elsőt, ami eszembe jut! :D

Sok sikert a választáshoz!

2009. máj. 11. 09:14
 19/22 A kérdező kommentje:

A Kevin nekem is tettszik, de a páromnak nem:( Hát végülis még van időnk, de előbb-utóbb választani kell és nem egyszerű:)

Köszi mindenkinek!!!

2009. máj. 11. 12:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Na most visszanéztem és hihetetlen hogy egyesek lepontozták a válaszokat! A kérdés az volt hogy kinek milyen fiúnevek tettszenek, én erre voltam kíváncsi és köszönöm a sok választ!!!!! Nekem mind hasznos volt, nem vagyunk egyformák, kinek ez tettszik kinek az. Aki viszont csak lepontozni tud másokat, menjen és máshol élje ki magát!!!

Mindenkinek köszi a választ:)

2009. máj. 13. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!