Melyik fiúnevek tetszenek? Annyira tanácstalan vagyok, egyszerűen semelyik sem tetszik igazán.
Fiam Richárd Koppány,
azon kívűl a Lázár tetszik nagyon...
Ádám, Ákos, Albert, Balázs, Bálint, Csaba, Dávid, Kornél, Krisztián, Levente, Marcell, Martin, Milán, Norbert, Péter, Róbert, Szabolcs, Tamás, Viktor.
Ezek azok, amik nálam esélyesek lettek volna.
Sajnos nem tudtunk megegyezni, mert egyedül a Krisztián tetszett mindkettőnknek, de az nem ment a k végű v.névhez. A párom amúgy sem volt túl aktív névválasztás terén.
Óriási szerencse, h lányunk lett, mert ha fiúnak születik, nagyon meglepődtünk volna! Fiúra nem volt nevünk, rávágtam volna az elsőt, ami eszembe jut! :D
Sok sikert a választáshoz!
A Kevin nekem is tettszik, de a páromnak nem:( Hát végülis még van időnk, de előbb-utóbb választani kell és nem egyszerű:)
Köszi mindenkinek!!!
Na most visszanéztem és hihetetlen hogy egyesek lepontozták a válaszokat! A kérdés az volt hogy kinek milyen fiúnevek tettszenek, én erre voltam kíváncsi és köszönöm a sok választ!!!!! Nekem mind hasznos volt, nem vagyunk egyformák, kinek ez tettszik kinek az. Aki viszont csak lepontozni tud másokat, menjen és máshol élje ki magát!!!
Mindenkinek köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!