Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen tanácstalan vagyok!? Mit tegyek emberek?
Hosszú történet,de tényleg csak röviden.
Volt párommal 5évig voltunk együtt,született egy gyerkőcünk is 2év után. Szétmentünk 2hónapja,sok veszekedés,viszály miatt. Ő költözött el tőlünk. hetekig harcoltam tovább érte,de rám sem hederített,tényleg így tűnt,később megtudtam csak leplezni akarta az érzéseit,nagyon is visszaakart jönni,csak látni akart rajtam változást előbb. Aztán én feladtam...berobbant az életembe az új párom 3hete :)Ő tuti szerelmes,én még erősen gondolkodok a dolgon,odavagyok érte,de valahogy úgy IGAZÁN mégsem dobogtatja meg a szívemet. "AZ" még nem történt meg közöttünk,de tervezgetünk ;) Elfogadott a kisfiammal együtt már,nagyon szereti! Engem ez a pasi imád! Megadja nekem a gynegédséget szeretetet,amire mindig is vágytam egy igazi úriember,tényleg csak dícsérni tudom,tudnám.
De ex kijelentette,hogy majd meg hal a féltékenységtől ő engem igenis visszaakar szerezni,sírt,dühöngött,remegett,soha nem láttam így 6év alatt egyszer sem...és soha többé nem is akarom:(( Engem is nagyon megviselt,amíg én harcoltam érte,addig nem kellettem most érdekes mód,hogy lett egy párom,mot már visszakar szerezni. Csak birtoklási vágy lenne felőle? Nem tudok már úgy nézni rá,mint régen,volt valamelyik nap egy ölelés(sokat jár át hozzánk a fiúnk miatt),akkor kicsit kirázott a hideg is,de ennyi!
Közbe meg ott az új aki,majd meghal minden érintésemért,SZERET!,de valami bennem még mindig nem alakult ki.
Harcoljanak értem? Vagy mit tegyek? Egyik se legyen a párom? :(
Az elsőnek igaza van.
De amúgy meg valószínűleg amiatt az 5 év miatt ragaszkodsz még néha a volt párod iránt, őt kiismerted, meg hát a gyermeked apja (tőle van a gyerek) talán ezek a fő okok amik még elgondolkodtatnak.
És talán félsz az újtól, megijeszt az hogy valaki őszintén szeret és pozitív érzéseket táplál feléd, mert félsz hogy ha ez csak színjáték és kiderül később ha majd őt választod az hiogy nem is ilyen, akkor összeomlasz.
de a helyedben nem a volt pasimat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!