Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy a gyerekem...

Úgy érzem, hogy a gyerekem szükséges rossz.4 hónapos. Orvosi eset lennék?

Figyelt kérdés
Biztos fogok kapni hideget meleget, de nem érdekel. Szeretem őt, de nem tudok vele foglalkozni, minden mást fontosabbnak tartok, ha meg kellene mosni az arcát akkor nem mosom meg, mert majd ráér. Tudom, hogy ez nem helyes, de valahogy nem tudok felülkerekedni ezen a "hanyagságon", nincsenek bennem erős anyai érzések:(
2011. nov. 13. 15:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, el fog múlni. Én se tudom, h depresszió e, de én is átéltem. Mint egy gép, úgy csinálam mindent körülötte hónapokig. Aztán egyszercsak valami változott, el se tudom képzelni nélküle az életem, ahogy átöleli a nyakam és mondja hogy anya szeretlek! :) 3 éves.
2011. nov. 13. 16:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Várom azt az időszakot:-) De jól fogalmaztál kedves utolsó, tényleg mint egy gép, olyan az ember. Olyan ritkán tudok magamból némi pozitív érzelmet kicsalogatni szegény gyerek irányába. Sajnálom, biztos nem ilyen hideg anyát akart magának.
2011. nov. 13. 16:52
 13/31 anonim ***** válasza:
11%
Szegény baba, szerintem add örökbe olyannak aki képes szeretni.Te meg élj egyedül magaddal.
2011. nov. 13. 16:59
 14/31 A kérdező kommentje:
Kedves vagy.
2011. nov. 13. 17:07
 15/31 A kérdező kommentje:
Tudod kedves utolsó, ez nem olyan egyszerű. Mert ha hiszed ha nem, soha nem tudnék megválni tőle. Belehalnék ha bármi baja lenne. Ha el kell mennem és más vigyáz rá, 15 perc múlva már minden bajom van, hogy láthassam, hogy minden rendben van e vele. DE! Amikor vele KELL lennem, amikor gondoskodnom kell róla akkor olyan hanyag vagyok. Persze nem bántom, vagy nem nem adok neki enni. Csak olyan hülye dolgokkal nem törődöm mint pl, megmossam az arcát, vagy a kezét, vagy megtörölgessem, vagy átöltöztessem ha pl lebukja magát....valahogy nem érdekel,
2011. nov. 13. 17:10
 16/31 anonim ***** válasza:
Bennem is hasonló érzések kavarognak, de szerencsére nem minden nap. Én is csak a "csecsemős nővér" vagyok legtöbbször. De bántani én sem tudnám, csak van hgy túl közömbös vagyok vele.
2011. nov. 13. 17:15
 17/31 anonim ***** válasza:
Te jó ég... Ahogy írtad a kommenteket, mintha magamat olvasnám...
2011. nov. 13. 17:16
 18/31 anonim ***** válasza:
18%
Nem bántod csak koszban hagyod.pfff szánalmas
2011. nov. 13. 17:24
 19/31 anonim ***** válasza:

Sztem nem ártana felkeresned egy dokit. Azok alapján, amit írtál, 1-2 beszélgetés is elég lenne Neked. Nagyon depinek hangzik, de nem vészes.

Nincs olyan anya, aki ne imádkozna néha, hogy a gyereke minél többet aludjon, és nyugta legyen egy kicsit :)

Később biztosan jobb lesz, kitartás!!!

2011. nov. 13. 17:25
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Úgy sem tudok mást tenni mint kitartani:-)
2011. nov. 13. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!