Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a törpével?...

Mit csináljak a törpével? Folyik az orra, fogzás miatt, és ha már zsepit lát üvölt, ha szívni akarom, no comment.15hónaposnak hogyan magyarázzam el, hogy szükséges rossz?

Figyelt kérdés

Mikor kicsi volt, nem volt gond a nózi, most... Vizes a váladék, olyan, mintha onnan is nyáladzana.

Abban benne van, hogy anyát nyúzzuk, megmutatom neki, hogy mosolygok mikor kézi szívom az orrom, ha fújni próbálom, ha törlöm a nózim. De neki nem lehet semmit. Levegőt persze nem kap:S

Mit csináljak vele, ha lefogom, mint kicsinek fuldokolva üvölt, ilyennek nem láttam még babát, rángatja magát:S

2010. szept. 15. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha elkezd sírni tedd hasra és hagyd egy kicsit sírni.Közben kijön a taknya is!Csak le kell törölni! :D
2010. szept. 15. 08:05
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

használható ilyenkor? vagy [link]

És még egy kérdés újszülöttnek(decemberi baba lesz) [link]

ha beszerzünk ilyet, persze orvosi engedéllyel, beválik?

2010. szept. 15. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nasivin, és Sterimar és Otrivin Baby is használható egyaránt. Egyébként 11,5 hónapos kisfiam is meg van fázva, és nem tudok mást csinálni, lefogom. Muszáj kiszívni az orrát, sajnálom szegényt, mert tudom, hogy rossz lehet, de ez van sajna. Én egyébként Otrivin Baby cseppentőt használok (még valamelyik kezdő csomagban volt egy három ampullás kis ajándék, azt csöpögtetek neki, várok egy kicsit, és kiszívom porrszi orszival).
2010. szept. 15. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kifolyik magától is, akkor nem szívom. Vesz a száján levegőt. 1-2 éjszakai szívásunk volt csak 15 hónap alatt, mondjuk nem is egy betegeskedő gyerek.
2010. szept. 15. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!