4-5 éves fiúnak milyen laptopot ajánlatok?
Figyelt kérdés
Karácsonyra egy laptopot és egy mesekönyvet szeretnék neki venni. Az utóbbiról könnyen döntök, de annyi féle laptop van, melyiket ajánljátok tapasztalatból? amelyikből tud tanulni is, úgy értem hasznos.
Mert amit néztem tescos az pici képernyőjű, elég gatyi, nem sok értelmeset vettem ki belőle.
2011. nov. 12. 12:05
21/21 anonim válasza:
Hogy nolmáris választ is kapj:Nekünk van csingilinges laptopunk és 5 éves keresztfiam leül elé és sokáig el van vele.Nem megy a sarokba.Tavaly kapta a lányom 12 e ft volt.Keress rá, tényleg jó.Sok oktató funkciója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!