Sajnos az MSI laptopom már 1-szer szervíbe volt és most megint baja van szóval megint el kell vinnem... Ezért le szeretném cserélni mert az MSI-ben nagyot csalódtam:S
Milyen laptopokat ajánlatok? Tudom hogy az Apple a legjobb, de sajnos arra nincs pénzem, valami elérhetőbb márkákat írnátok? Kinek milyen a tapasztalata? Előre is köszi!
2011. máj. 26. 11:27
1/10 anonim válasza:
Lenovo, Dell, esetleg HP. De nagyban függ a kategóriától, az alsó kategóriás laptopoktól ne várj sokat, bármilyen márkát is veszel.
2011. máj. 26. 11:37
2/10 anonim válasza:
Mondjuk az MSI-nél szinte mindegyik jobb, de nekem pl ASUS van, két éves sincs és egyre több a gond vele (villog a kijelző, néha a hangkártya vacakol...)
2011. máj. 26. 11:38
3/10 anonim válasza:
Lenovo, Dell
2011. máj. 26. 11:41
4/10 Panda Péter válasza:
hp lenovo dell (nálam ebben a sorrendben)
2011. máj. 26. 11:44
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is a hp felé hajlok. az a baj ezekkel a laptopokkal, ahogy lejár a garancia romlanak el bennük a dolgok:S
2011. máj. 26. 11:46
6/10 P.O.C. válasza:
Azért kell Dell -t venni 3 év garival. ;)
Az én sorrendem:
DELL, Lenovo, Toshiba, HP..
Amit semmiképp se: Fujitsu-Siemens, Packard Bell. Régen az Acer is ebbe a kategóriába tartozott, de azok mára már szépen kikupálódtak. :)
2011. máj. 26. 12:36
7/10 Panda Péter válasza:
mondjátok már meg nekem, miért van mindenkinél hátul a hp.
2011. máj. 26. 13:45
8/10 anonim válasza:
Lenovo,Dell,Hp nekem ígyjön, most épp egy Dell-em van
2011. máj. 26. 15:40
9/10 anonim válasza:
Tesómnak is HP-van megvettük és 3hónap múlva elromlott a DVD meghajtó... alig érzékel a touchpad stb. de azért nemrosz
2011. máj. 26. 15:41
10/10 anonim válasza:
HP-n kívül mást nem is tudok ajánlani, talán csak az Acert.
A HP stabil és megbízható és gyönyörű a kinézetük, én most egy 2008-as HP 530-at használok és nagyon jó, de volt szerencsém előtte HP elitebook családhoz is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!