Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4-5 éves fiúnak milyen laptopo...

4-5 éves fiúnak milyen laptopot ajánlatok?

Figyelt kérdés

Karácsonyra egy laptopot és egy mesekönyvet szeretnék neki venni. Az utóbbiról könnyen döntök, de annyi féle laptop van, melyiket ajánljátok tapasztalatból? amelyikből tud tanulni is, úgy értem hasznos.

Mert amit néztem tescos az pici képernyőjű, elég gatyi, nem sok értelmeset vettem ki belőle.

2011. nov. 12. 12:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szintén utolsónak, ez így van! minden játék egy idő után megy a sarokba! mi évente kétszer veszünk a gyereknek játékot és érdekes módos így is mindig a sarokba köt ki, hisz a felnőtt dolgok az érdekesek. De most akkor ne vegyek karácsonyi ajándékot?
2011. nov. 12. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Én olyat vennék, ami nekem is tetszik :) Sok gomb legyen rajta és állathangokat is utánozzon, meg jó színeset választanék, hogy a színeket is lehessen tanulgatni, esetleg számok is legyenek rajta :) (én sem értem miért kell egyből leugatni a másikat és ha igazi laptopot akartál volna, azt is meg lehet mondani normálisan is, hogy nem ajánlott...csak bunkó stílusban ugye egyszerűbb...)
2011. nov. 12. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs nem figyeltem, hogy hány éves, mert ki voltam hűlve a válaszokon :) [link] ilyennek tuti örülne :)
2011. nov. 12. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez tetszik bár ennek is pici a képernyője. Azért nézd meg:)

2011. nov. 12. 13:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Már le mondtam róla pedig..köszi! :-)
2011. nov. 12. 13:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom ilyet nem vennék. Inkább használja anyáét, azokra is vannak bugyuta feladatok meg játékok.
2011. nov. 12. 13:20
 17/21 A kérdező kommentje:
írtam, hogy nekem nincs!!! ezer éves gépen pedig játékok nem futnak....
2011. nov. 12. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
2011. nov. 12. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
pedig futnak... anno én P2-es gépen játszottam ilyen vackokat 15 éve
2011. nov. 12. 13:36
 20/21 anonim ***** válasza:
mi Ausztriában vettünk egyet, az németül beszélt csak, de egész ügyesen használták a kicsik,aztán a nagyszülőktől is kaptak magyar nyelvűt, mert ki tudták a nagyinál könyörögni.ezt jobban szerették, teljesen más játékok voltak mindegyiken, de mindegyik hasznos volt és szerették a gyerekek.számolós játék meg betűs játékok voltak mindegyiken...
2011. nov. 12. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!