4-5 éves fiúnak milyen laptopot ajánlatok?
Karácsonyra egy laptopot és egy mesekönyvet szeretnék neki venni. Az utóbbiról könnyen döntök, de annyi féle laptop van, melyiket ajánljátok tapasztalatból? amelyikből tud tanulni is, úgy értem hasznos.
Mert amit néztem tescos az pici képernyőjű, elég gatyi, nem sok értelmeset vettem ki belőle.
4-5 évesnek? semmilyen laptopot nem ajánlanék.
Az még nem neki való.
Az én ötéves kishugom is laptopot szeretne karácsonyra. De igazit.. Én a sajátomat, a sok éven át tartó, ajándékpénzeknek köszönhetem..
Nem hiszem, hogy megkapja.. egy saját laptophoz még túl fiatal.. Azért, hogy 2 hónap alatt tönkre vágja meg nem éri meg megvenni.
Nyilván igazit akarok...ugyanmár!
Igen, játéklaptopot szeretnék, mert régóta vágyik rá, látja itt ott, játékboltba. De ha kötözködni akartok rossz helyen kezdtétek. Nem a laptopból tanul... biztos ketrecbe nevelem és beb@szok neki egy laptopot, hogy tanulj fiam! Akkor ne vegyek neki könyveket se , amikből tanulhat épp.
Hihetetlen, feltettem egy kérdést és odaírtam tapasztalatból ajánljatok. erről ennyit.
Tökmindegy.Teljesen mindegy milyet veszel,egy ideig érdekes,aztán megy a sarokba.Ez nem kifejezetten fejlesztő dolog.
Egyébként nem kötözködésből,de ajánlotoknak kell írni.Mellesleg hiába írjuk,hogy tescósat,mert az 'gagyi'...
Ez mind tapasztalat? köszi.
Ha sznob lennék, nem is kellene kérdeznem. Ráadásul nem tescosat említenék a kérdésemben.
Másrészről kedves válaszoló, ha nem érted a kérdést, ne válaszolj vagy kérdezz vissza! Ha igazi laptopot szeretnék nem a gyerekvállalás témába tenném fel hanem valami elektronika témakörbe nem?? de lehet nem és én vagyok a h@lye.
De köszönöm a rengeteg hasznos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!