Van valaki aki anyagiak miatt nem tud gyermeket vállalni? Hogy viselitek a dolgot?
Én 25 éves nő vagyok és anyagiak miatt nincs még gyermekem... :( Érdekelne hogy ha valaki hasonló helyzetben van hogyan viseli, hogyan birkózik meg ezzel a teherrel?
Mert én nagyon nehezen viselem...
Kedves kérdező!
Sajnálom, de rajtad nem lehet segíteni!
Sakk-matt helyzetben vagy.Ha ebben a családban maradsz, akkor tuti nem lesz gyereked.Elhagyni a párod nem akarod, mert szereted.Senki nem tud neked segíteni.Én nem is értem akkor a kérdésedet.
Vagy csak arra ment ki az egész, hogy itt sopánkodj a sorstársaiddal?
Én igenis nem voltam együtt olyan emberrel, akivel nem volt lehetséges a gyermekvállalás!Ez szemétség??Szerintem nem, mert most boldog vagyok, és találtam jobbat, bármilyen kegyetlenül hangzik is..és van gyönyörű szép lányom, aki miatt nem bánok semmit!
Szerintem meg igenis tudna magán segíteni!Keresnie kell egy város széli kertes házat, fele annyi albérleti díjért, amit fűthet bármivel. Bár lehet nem lesz kevesebb a fizetnivaló, hisz bérleti díjat fizet, bár nem hinném, hsiz mint mondtam mi se fizetünk rezsire 40-nél többet. Hozzáteszem minden lehetőséget megfogunk, megyünk egy erdészhez erdőtakarításra, így meglesz pár havi tüzelőnk..stb.
Nyáron viszont jelentősen kevesebbet fizetne, hisz nem kell több tízezreket fizetni a melegvízért karbantartásért. Csak rá kell mozdulni a dologra erőteljesen!
Szólj, ha tudsz városszéli albérletet 10.000-ért mert most annyi bérleti díjat fizetünk... A város Tatabánya...
Legalább 3 szobás legyen...
Ja és ami fontos a tulaj garantálja hg 3 év múlva nem dob ki 3 gyerekkel... Köszi...
Csak ha meglátod az albérlet árakat nehg rosszul legyél...
De mérelegelj már..persze nem az én dolgom, de már akkor is kijön belőlem.
A rezsitek ott van 60 ezer körül, ahogy írtad, a hitelt nem számolom. Tehát 10 a a házért+50 a csekk. jól értem?
Most találsz egy városszéli házat, mondjuk 25-ért, ami nem szűkös, mindenkinek külön szoba stb. De a rezsitek jelentősen csökken, hisz egyedi a fűtése.
Hát jó messze vagy, de tényleg utánanézek Tatabánya városában az albérletnek.:)
Csak ne lepődj meg, mert egy egy szobás 30... 1,5 szoba 35... 2 szoba 35-40... 1+2 fél 40-45... És ez panel ahol szintén nem egyedi a fűtés... Családi házak meg a csillagos egekbe vannak...
Hiába mond bárki bármit... Én nagyon szeretnék kisbabát...
De jelenleg nem lehet az 5 évtől meg félek...
És valahol igen... Megértést kerestem ezen az oldalon és hg beszélhessek a problémámról, mert a párommal nem tudok erről beszélni mert így is ideges, hg szinte én tartom el őket, mert a hitel ugyebár az övé és a gyerekek is... így a kaját szinte egyedül veszem négyünknek...
most értem haza melóból... ezek a lakások pontossan annyiba kerülnek, amennyit mondtam... És amennyit nem tudok fizetni érte... És ha jól látom a társasházi lakásokon kivül mind komtávhős... Ezeknek a lakásoknak a fűtése megfizethetetlen...
2 plusz fél szobánál kb. 45-50... De azért köszönöm az igyekezeted... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!