Megvethetnek amiatt, hogy csak holnap tudunk kimenni a temetőbe?
> Megvethetnek amiatt, hogy csak holnap tudunk kimenni a temetőbe?
Kicsodák???
> Gondolunk a szeretteinkre, de nem szívesen viszem ki
> a kicsiket este a temetőbe. Nagyon rosszak vagyunk
> ha holnap gyújtunk gyertyát?
Az élőkkel törődjél, ne a halottakkal.
Ne hülyéskedj, én idén pl ki sem mentem, és nem is fogok. A fiam 18 hónapos, őt tegnap anyuék magukkal vitték, mert náluk volt, én viszont 37 hetes terhes vagyok, nem akartam a tömegben hömpölyögni, és nekem ez a temetőbejárás nem olyan fontos. A szeretteimre, akik már nincsenek velem, máskor(is) gondolok.
De pl a férjem sem ment az ő családjával, ami nekem fura, mert ők nagyon komolyan veszik az ilyesmit.
Mi legkorábban holnap tudunk kimenni a temetőbe,de csak a párom nagypapájához.Az én hozzátartozóim több száz kilométerre innen vannak eltemetve.35 hetes terhes vagyok 3 éves a kislányom és semmi kedvem ennyit zötykölődni,főleg hogy nemrég hagytam el a kórházat...
Itthon megemlékeztünk,gyújtottunk gyertyát..
16:33-vagyok.
Magasról let***m,hogy ki vet meg meg ki nem..
Nem csak ezen a napon emlékezek meg róluk..
Szinte hetente kijártunk a temetőbe amig közelebb laktunk,de innen sajnos nem tehetem meg..Így itthon emlékezünk...
Ez már csak azért is hülye kérdés, mert holnap van halottak napja, elvileg akkor "illik" kimenni a temetőbe.
De akkor mész, amikor akarsz, én nem foglalkoznék ilyesmivel, a szeretteimről való megemlékezés az én dolgom, nem azoké akik azt lesik, hogy mikor megyek ki a temetőbe.
Mi sem mentünk, a férjem nem akar nyomorogni, meg a 21 hónapos lányunkat sem akartuk este kivinni a temetőbe. Majd a héten elmegyünk, nem csinálunk nagy ügyet belőle, és ne csak ekkor emlékezzünk.
De látom mennetek kellett.
Mentünk igen, mert a férjem úgy volt vele, hogy lehet a héten sőt még a hétvégén se lesz itthon időbe. Az ő családtagjaihoz mentünk, az enyémeim messze vannak nagyon, oda majd egy alkalmas időpontban megyünk.
Meglepően sokan voltak még sötétben is és amin csodálkoztam rengeteg gyerek, sőt picibabák. Sírtak a babkocsiban. Mi leadtuk a gyerekeinket mamának, nem nagyon akartam,mert neki nagyon friss halálesetei vannak és féltem milyen "állapotban" lesz és tud e rájuk vigyázni, de szerencsém volt örült nekik.
Most miért lettem lepontozva? Nem zavar amúgy, nem hajtok a 100%ra csak nem értem. Én írtam, hogy nem ma van halottak napja. Azóta más is írta, szóval nem valószínű, hogy tévedek...
17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!