6 hónapos kislányomat kivihetem a temetőbe halottak napján?
Kiviheted, bár nem a halottakat, hanem a nagy tömeget fogja látni, én csak emiatt nem vinném (mi sem aznap megyünk).
off: szegény halottak szellemei meg minek kuksolnának a temetőben, ha oda mennek, ahova akarnak? akkor mindenhol látná őket, nem?? én sem hiszek ebben, gondolj csak bele, hogy azt mondják, hogy 2 éves korig látják a szellemeket, de vajon miért? Mert 2 évesen már tudják mondani, hogy NEM LÁTNAK semmit.
2 hós volt, mikor temetésre kellett mennünk sajnos.nem volt kire hagyni. nem volt semmi gond. nyugodtan vidd ki, ha szeretnéd.
azóta többször voltunk kint apukámnál a temetőben, sose volt sírás.
Tavaly ilyenkor 5 hónapos volt a kisfiam és kivittük a temetőbe, semmi extra nem volt, talán még el is aludt, hazafelé sírdogált pici, mert már éhes volt.
Idén is visszük, már 17 hónapos, most jobban tartok tőle, hogy randalírozni akar majd.
Kiviheted. Mi nem halottak napján is kivittük a picit, mert a sírt muszáj volt rendezni.
Ha sötétben mentek, még tetszhet is neki, elnézegeti a sok szép égő mécses fényét.
off
A tudomány mai állása szerint sem tudják pontosan megmondani, hogy a gyerekek hány éves korukig élnek a szellemvilágban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!