Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, szerettek vaterázni?...

Anyukák, szerettek vaterázni? Hogyan lehet jól vaterázni?

Figyelt kérdés

Lányomnak sehol nem találtam vastag tipegőt vagy nagyon drágán. Hát gondoltam vaterán megnézem. 1-2 alkalommal rendeltem eddig. Most rendeltem egy pár darabot. Hát csalódtam, 50%-os az eredmény. Tehát a felét ki kellett dobni, mert egyszerűen használhatatlanok voltak.

Nekem ez az eredmény kevés ahhoz, hogy a közel jövőben bármit is rendeljek innen. Hisz 3-4 ezer forintot úgymond ki dobok a kukába.

Ti mindig azt kapjátok, amit elvártok?

Nagyon bosszant ez az egész.

2011. okt. 18. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Vétel előtt mindig érdeklődöm a rejtett hibákról, a valós állapotból ott az oldalon levélben. Ha mégis megveszem és nem olyan, mint a leírásban, akkor reklamálok az eladónak, aki köteles a vatera szabályzata alapján visszavenni a terméket, amennyiben nem, akkor ezt az oldalnak jelezni kell. Ha így sem megy, akkor sajnos mást nem lehet tenni, negatívat kell adni és leírni, hogy nem felel meg a leírásnak a termék.
2011. okt. 18. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó fényképen jól látszik az állapot. Ha béna a fénykép, homályos, sötét, stb, én ott nem vásárolok.
2011. okt. 18. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Én már profi vaterás vagyok,használt ruhákat cipőket nem érdemes venni,de ha veszek is,akkoe 1Ft-ért...én ki tudom jól nézni...már megy nekem :)
2011. okt. 18. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Szeretek.

Rengeteg mindent vettem és veszek a mai napig is onnan.

Mivel évek óta ott vásárolok (bár az utóbbi időben turkáló-mániás lettem),ezért az évek alatt szerintem már sok tízezer forintot spóroltam meg.

Tény,hogy nagyobb a kockázat, de az is tény,hoyg gyakorlattal már tudsz egy idő után szelektálni hogy melyik nem megbízható eladó, vagy melyik az ami képen még elmegy de a valóság nem olyan.

Tényleg gyakorlat kell hozzá, és nagy odafigyelés.

Meg idő, mert a jót nehéz megtalálni, és nem ért megnézni hoyg megéri-e az újonnani bolti árhoz képest.

Sose vegyél meg olyat, amiről nincs kép, vagy egy csomagnál mondjuk nem mindegyik darabjáról van kép (mert sanszos hoyg csak a legszebbeket fotózza), és figyelj oda hoyg kitérjen a hibákra is.

Vagy legyen odaírva hogy folt /szakadás /törés /karc mentes, vagy pedig írja oda ha van hibája. De ha szót sem ejt róla vagy azt írja hoyg "a képen látható állapotban" akkor az gyanús, mert utólag mondhatja hoyg de hát ott van a fotó láttad milyen - miközben esetleg olyan pocsék a minősége hogy egy 10 centis lukat sem vennél észre.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2011. okt. 18. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:

14:43-as vagyok.

Még az jutott eszembe,hoyg ha látok valamit ami tetszik és szerintem megéri postázással együtt az árát, akkor mielőtt licitálok, megnézem az értékeléseket.

Az nem baj,ha sokszáz pozitív közt van egy-két negatív is, nem ezen múlik, de ha tele van negatívval akkor értelem szerűen nem veszek tőle.

Egy-két negatív azért nem baj,mert bármi közbejöhet, és ha pont egy kötekedő vevőt fog ki akiben sem egy csepp türelem sem egy csepp empátia nincsen akkor úgy kap az illető negatívat hoyg meg sem érdemli.

(Én pl jártam már így).

Ezen kívül ha gyerekruhát veszel, ott arra figyelj,hogy ha csomagot veszel, és esetleg nem is tudja minden darabját fotózni(mert nem fér fel akármennyi kép) akkor legalább vegye a fáradtságot, és ha nem is írja le darabonként hoyg miylen állapotúak, akkor legalább csoportosítsa hoyg "10 db olyan nadrág amit csak játszani vagy udvarra ajánlok", vagy 10 db tökéletes, utcára is hordható nadrág", vagy ilyesmi.

Vaterán/teszveszen én azt mondom, mindig jobb az óvatosság, és és bátran kérdezz az eladótól, minden olyanra kérdezz rá ami érdekel a termékkel kapcsolatban. Ha az eladó rendes/normélis, akkor is válaszolni fog ha egy 1ft-os termékről beszélünk. A válasz stílusa is sokat elárul róla.

Na, eldugulok,remélem tudtam segíteni.

2011. okt. 18. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:

nem szeretem

inkább veszek újat akciósan, vagy turiban a, ahol látom de ezek az oldalak tel vannk vackokkal, a képken némelyik eladásra szánt dolog kukába való

csak nézd meg mondjuk abbakocsikat, afáradtságot sem veszik némelyek, hogy eladás welőtt kicsit lemossák

2011. okt. 18. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Néha nagyon jól járok, néha rosszul. (hasonlóan ahogy te)

Maga a vatera alapötlete jó, de a vaterából, mint cég, nagyon kezd elegem lenni. Az eladókat lehúzzák és ezt sunyi módon teszik. Nem tetszik az sem, hogy a leütött árut "köteles" vagy átvenni. Ez konkrétan így van leírva. Ha mégis valami gubanc van, akkor is előfordul, hogy az eladók ezt a jogukat hangoztatják. Ami a vásárlóval is nagyon nagy kiszúrás, hiszen nagyon sok oka lehet, hogy arra, hogy visszalépjen, de gyakorlatilag nincs rá lehetőség, főleg, ha társul egy rosszindulatú másik féllel. Akár a perig is elmehet a dolog.

Összességében vásárolni még mindig megéri, eladni nagyon nem

2011. okt. 18. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:

nem, én nem szeretek!

én is inkább akciós újat veszek, de a hideg a ráz ezektől a vatera meg teszvesz oldalaktól...

2011. okt. 18. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
na , akkor nem csak én vagyok így vele, hogy utálom, olyan gáz az egész
2011. okt. 18. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!