Szakítóok, ha én még legalább 5-6 évig nem szeretnék gyereket, míg a barátom igen?
A barátommal 4 éve vagyunk együtt, elég komoly a kapcsolatunk, jól viselte, hogy sokat utazom a munkám miatt, és voltunk távkapcsolatban is, azt is kibírtuk, de már egyre többször hangoztatja, hogy hamarosan szeretne gyereket. Én még biztosan nem szeretnék min. 5 évig, még van rengeteg célom, amiket csak gyerek nélkül tudok megvalósítani. Persze később szeretnék, és nem így terveztem régen, de most már látom, hogy 32-33 évesen sem lesz késő gyereket vállalni, hiszen én fiatalos gondolkodású vagyok, és fizikailag is bírom a strapát. A barátomon viszont nagyon érződik, hogy Ő 1-2 éven belül már szeretne apa lenni, és ebből nem enged. Ebből már volt sértődés, veszekedés, de én úgy gondolom, hogy egyszer élünk és a saját életemben én döntök. Nem akarom Őt sem meggátolni ebben a vágyában, szeretem, de ha ennyi veszekedés van emiatt, akkor lehet, hogy jobb lenne, ha mindketten külön folytatnánk, mielőtt még megharagszunk egymásra komolyabban. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
27/L
Azért vicces,hogy a sok erkölcscsősz hogyan támadt a kérdezőre.Tudjátok nem mindenkinek az az életcélja,hogy egymás után szülje az "örökösöket".Vannak olyan nők,akik inkább dolgozni,utazni és szórakozni szeretnének és karriert építeni.Én teljes mértékben egyet értek a kérdezővel,minek torpanjon meg az élete,főleg ha remek ajánlatot kapott?Írták egy páran,hogy gyerek mellett lehet tanulni is...Hogyan?A gyereknevelés 24 órás meló,ezek mellett hogyan lehet tanulni?Ebben nem értem a rációt.
Kedves kérdező:Ha nem egyezik a jövőképetek,és nem tudtok megegyezni,akkor jobb,ha szakítotok.Párodat nem értem,hogy ennyire erőltetni akarja a dolgot,ráadásul úgy,hogy ő neki később más tervei vannak.Le merném fogadni,hogy te keresel több pénzt,és ez neki b@ssza a csőrét.Ha tévednék,akkor bocsi.Így akar belekényszeríteni egy olyan élethelyzetbe,amire te még nem állsz készen.Ne hagyd magad,légy erős.A korábbi hozzászólásodból azt szűrtem le,hogy párod nem igazán vevő a kompromisszumokra.Ez azért elég sokat elárul róla.Éld úgy az életed,ahogy neked a legjobb,én inkább azt mondom,hogy éld ki magad,láss világot.Sok sikert:)
figyelj, itt ilyen kérdést feltenni felér egy trollmágnessel, mert rögtön idegyűlik az összes „én 17 évesen szültem az elsőt és most van öt gyerekem és mindenki másnak is így kell” csaj. (a „köszi, hogy eltartasz az adódból” le szokott maradni a posztjaik végéről, biztos csak véletlenül.) szerintem teljesen érthető, ha később akarsz gyereket és most még a munkád köt le, erre valók az ember 20as évei. ha a kapcsolatotok ennyi mindent kibírt, akkor ezt is kibírja szerintem, de jó lenne indulatok nélkül beszélni róla a pároddal. esetleg ha mondjuk kisebb időre ki tudsz esni a munkából, akkor meg tudod szülni, aztán az apja otthon lehet vele. (ellentétben a közhiedelemmel, amit a sok önigazoló háztartásbeli hirdet, pszichológusok véleménye szerint a gyereknek teljesen mindegy, ki van vele otthon az első években, amíg az illető szereti, és a 3 év se indokolt, máshol sincs, mégse pszichopata egész Európa.)
ez meg a kedvenc érvem: „Szülsz 40 évesen kire hagyod?” ja, mert mint tudjuk, Magyarországon az átlagéletkor 45 év... :D
„Munkád lehet 100,de gyereked nem.” van pár ismerősöm, aki nagyon örülne néhány lehetőségnek abból a 100-ból.
Tök jól gondolkodsz kérdező,nem értem minek sietni a pulyával.
Én is pont olyan vagyok mint te karrierista,üzletelés,pénz,pénz,pénz,szórakozás,kemény sport(testépítés),tanulás,önfejlesztés,csak én pasi vagyok és 24 éves.
A párod szerintem egy céltalan pasi akinek b@ssza a csőrét,hogy a csaja sikeres és gazdag.
Semmi önbecsülése nincsen legalábbis ez jön le,hogy sietteti a gyereket.Ne hagyd magad,válald el ezt a lehetőséget ki ne hagyd,pasidnak nem tetszik?IJ-Így járt,akkor keressen magának egy kis libát aki el van magának hízik vagy 10kg,neveli a pulyát csak,célja:semmi,elmenni évente egyszer a Balatonra nyaralni,majd rájön,csak akkor már késő lesz.
Mér nem ér rá szülni mondjuk akár 10 év múlva,hova rohanni?
Csak az siet aki magától menekül.
Én lehet nem is akarok gyereket vagy ha igen csak 24év múlva maximum,igen 48 leszek,de fiatalos,életerős erős és egészséges GAZDAG kiemelem GAZDAG pasas,aki mindent megadhat majd a családnak ami kell,és nem számolgatja,hogy újjj 200.000-ből élünk 3-an,abból menjetek el edzeni,Dubaiba nyaralni,nyelvet tanulni,magatokat képezni,külsőtöket ápolni.
Jah hogy nem fontosak ezek.Nektek lehet nem.Hány házasság végződik válással?70%?Miért is?
Összetett:nincs zsé,így az igények elnyomódnak.Asszony elhízik,persze nincs idő elmenni edzeni,meg pénz se mert hát muszály 20 évesen szülni,elengedhetetlen.
Gondolkozzatok már könyörgöm.
Aki itt szídja a kérdezőt,azért megnézném milyen életszínvonalon éltek,de el tudom képzelni.
,,Jajj nincsen pénzem erre arra"-Hát igen előbb karriert kellett volna építeni és nem egyből szülni akkor lenne pénz is,csak ehhez ész is kell meg CÉLok ami a magyarból hiányzik.Nem mindenki vágyik egy kétszobás panelra,170.000 fizuból szükölködésre 3-an vagy 4-en.
Több ilyen ember kellene mint a kérdező,nem baj nekünk luxus életünk van ti csak erről álmodhattok,és BOLDOG vagyok,mert olyan dolgokat nyújtok ami embereknek segít és nekem meg rengeteg pénzt hoz,nah ez a boldogság.Plusz mellette tökéletes csajom van akinek olyan teste van,hogy Rubint Réka elbújhat szinte,megértjük egymást.
Ennyi.
Kérdező csak így tovább,üdvözöllek a karrieristák között.
24F
Lemaradt.
Van egy történetem is.
Volt egy sporttársam csaj:Testépítő,ami ma már fitnessz(bomba nőies alakja volt).
A világbajnokságon 3.lett és volt 17 éves.
A Joe Weider-a testépítés atyja,mellesleg Schwarzeneggert is ő edzette,mondta neki angolul,hogy neki is felajánlja,hogy menjen ki Rio De Jairno-ba,figyelj 17 éves lányról van szó.
Erre a KIS HÜLYE mit csinált?
A pasija elkezdte neki mondani:,,Hogy már nem is fogsz szeretni engem,elmész,itt hagysz.Találsz majd más magadnak"
A kis hülye meg azt mondta,hogy na jó akkor nem megyek.
Érted?Mondanom sem kell 2 hónap múlva ott bőgött az öltözőben és Laci bácsi(Nyugodjon Békében),mondta,hogy már hiába bőgsz,ezt elbuktad teljesen,az elnök már nem számít rád.Modanom sem kell szakítottak a f@szival.
Gondolj bele,ha kimegy,saját terme lehetne tele lenne pénzzel már most,és kint Rióban.
Most ez a csaj keres maximum 100.000FT-ot ez igen,komoly pénz meg karrier.Ezen gondolkozzon el a sok ,,20évesen szültem már,kérdezőt leoltom" csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!