Vállalnátok babót a helyemben?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben elvetéltem azóta ezen rágódok hogy mennyire jó lenne újra megpróbálni!csak van egy kevés gond..albérletben lakunk..ez még nem akadály..de a munkám...felszolgáló vagyok..a főnököm azt mondtam bejelent...ez volt szeptemberben...azóta sem történt semmi változás..a párom jól keres..azzal semmi gond..de így én vagyok meglőve...bár az albérlet nekünk jól jön ki mert anyukám is itt lakik velünk..és így osztódik..de akkor is..most 8 hónapot melóztam úgy hogy semmi látsztja:(mit tegyek?vállalnátok babót?2009. ápr. 30. 14:39
11/12 anonim válasza:
Szerintem, ne a pénz döntsön!
Lehet, hogy álomvilágban élek, de ha a pénz dönt helyetted, az régen rossz...
Egy baba pedig megfizethetetlen...
12/12 anonim válasza:
Én is teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval!!! Pénz bármikor "jöhet",ahogy mehet is...Ne ezen múljon!
Ha szeretnél,hajrá!Utólag hiába mondanád,hogy "de kár hogy akkoriban..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!