Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy létezhet ilyen, terhesgon...

Hogy létezhet ilyen, terhesgondozóban+NST-n?

Figyelt kérdés
A mai nap voltam terhesgondozáson és nst-n is.Eddig magánrendelésre jártam,de most nem tudom már megfizetni így elmentem az sztk-ba.Döbbenet volt számomra.\':A vetközőben ki volt irva mindenki hozzon magával pelenkát vagy valamit maga alá a vizsgálathoz.2:Az nst-re is hozzanak papirt vagy zsebkendőt.Hogy létezik olyan,hogy egy sztk-ban nem alapfelszereltség a papir törlő?És végül,de nem utolsó sorban egy sima kenet vizsgálatra mentem amit a doki szó szerint képtelen egymaga megcsinálni.A nővér futkosott én félpucéran kitárulkozva várok a doki ujságot olvas az asztalnál majd mikor végzett vele lecsukta a szemét ölbe tette a kezét és aludt!!!!Majd bő 20 perc után jött a nővér levették a kenetet és még ott miután kezet mosott a doki rágyujtott!Hogy a viharba lehet egy eü intézmény ennyire igénytelen?Máshol is létezik ilyen vagy itt Salgótarjánban?
2009. ápr. 29. 16:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

22:06-os!

Írj privit légyszi, hogy ki vagy, mert neked nem lehet az oldalon keresztül!

Köszi, én azóta is gyűjtöm az ott szerzett ismerősöket!

2009. ápr. 30. 09:12
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy rágyújtott a doki nagyon durva, az hogy elaludt...meg kellett volna kérdezni ogy mit csinált éjszaka / valószínű hogy dolgozott/, de a pénzhiány és a dolgozók kizsigerelése miatt van ilyen sz.ar helyzet az egészségügyben és ez valószínűleg nem fog változni / legfeljebb rosszabb lesz/. Én is eü-ben dolgoztam, 80 ezer forintért sza.rban és vérben, bunkó emberek szóltak be hogy nekem ez a dolgom / mármint sza.r takarítás/ ... igen bele lehet ebbe fásulni, 3 ember munkáját kell megcsinálni. Ti akik azt gondoljátok hogy az ilyen szörnyű helyzetről a dolgozó tehet nagyon el vagytok tévedve. Attól hogy papírtörlőt kell vigyél ki vagy akadva, tán némelyik kismamának nem kéne körbehugyozni a WC-t...stb. na mindegy, aki nem dolgozik eü-ben soha nem fogja annak az okát megérteni hogy miért olyan amilyen.
2009. ápr. 30. 09:23
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
én azt csinálnám a helyedben, hogy leközelebb, amikor megyek oda, "rejtett kamerás felvételt" készítenék, akár mobiltelefonnal. elküldeném egy tv-hez, hidd el, nagy vihart kavarna az ügy.
2009. ápr. 30. 09:32
 24/29 A kérdező kommentje:
09.23 as válaszoló!Enyhén szólva is durva ez a hozá állásod!1 az orvos aludjon persze!!De a jó ég áldjon meg ott vagyok fent a vizsgálón minden nélkül(alulról)és ő olvassa az egyik bevásárlóközpont újságját,majd fogja magát és elalszik!Hát az istenért ezt azért mégse!Tegye ha nincs ott beteg de fél pucéran ott feküdni és látni mennyire érdektelen az az orvos és egy egyszerű kenetet sem tud egymaga levenni!Lehet,hogy Neked ez így jó lenne,de bármelyik nőt megkérdeznéd mind azt mondaná őrült aki egy ilyen orvossal ért egyet!És nem a nővérekről beszéltünk itt,hogy nekik mit kell csinálni hanem egy orvosról aki az esküjét a gyógyításra tette fel és mindent a betegért ehhez képest lesz***ta a fejem és rágyújtott!Hogy a viharba létezik olyan ember aki egy ilyen orvos mellé áll!És hogy ne lennék kiakadva,hogy egy alapfelszereltségnek hitt papír törlő nincsen!!Ilyenről még nem is hallottam!
2009. ápr. 30. 09:54
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
Nos ahogy telik a idő annál több ilyet fogsz hallani hogy nincs papírtörlő. Érdemes lesz leszállni pár embernek a földre... nesztek gazdasági válság, sok beteg, és még sorolhatnám. Egyébként ha nem tetszik járj magánrendelésre, ott megfizeted az árát annak, hogy van papírtörlő. Vagy jelentsd fel az orvost-eü. intézményt, nem fog történni semmi, vajon miért?Érdemes elgondolkodni ezen...
2009. ápr. 30. 10:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Hidd el kedves válaszoló én a földön járok.Nem várok el vörös szőnyeget,pihe-puha Zewa törlőt,de azt joggal elvárhatom még az sztk-ban is,hogy a vizsgálathoz szükséges papír álljon rendelkezésemre.És nem kérem,hogy mosolyogjon az orvos vagy bárki is,de azt igen,hogy ne olvasson cigarettázzon,aludjon miközben én a vizsgálatára várok!Azt hiszem ennyitől én még nem járok a fellegekben!És nem várom a korházban sem,hogy éjjel-nappal álljanak rendelkezésemre,és azt sem,hogy takarítsák ki az éjjeli szekrényemet megcsinálom én hisz az én magán szférám lesz akkor,de ha kérdésem lesz akkor tudjak kihez fordulni majd,és talán nem nagy kérés hogy adjon tanácsot is nem?Vagy ettől már a fellegekben járnék?Ki vagyok én,hogy egy orvostól tanácsot kérnék ha eü problémám akad vagy mi?És még a papír törlőre visszatérve ez olyan nekem mintha ne adj isten császározni kéne majd és nekem kell vinni a műtéthez szükséges eszközöket és minden egyebet ami kellhet!De úgy lehet én tényleg a fellegekben járok és bolhából csinálok elefántot igaz?
2009. ápr. 30. 12:00
 27/29 anonim ***** válasza:
74%
Azért a p.törlő meg a műtéti eszközöket ne vegyük már egy lapra! nem azt mondtam hogy okés dolog amit csinált a doki, de te a " kánaánt" a "gettóval" hasonlítod. A magánrendelős doktor és eszközök a te pénzeden persze hogy mindig magas színvonalat képviselnek, ezt egy lepukkant sztk-val és annak dolgozóival hasonlítani tök felesleges. Az a baj hogy hozzászoktál a tutihoz, de ne vitatkozzunk ezen -te úgyis a te igazadat én pedig az enyémet fújom, nem fogunk közös nevezőre jutni.
2009. ápr. 30. 12:11
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Én Ajkára jártam kórházba SZTK rendelésre, és nem viselkedtek így velem (volt papírtörlő is:)).
2009. ápr. 30. 19:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Az sztk-ban is te fizeted/ néd a papírtörlőt, hisz vonják a tb-t a fizudból, nem is keveset. Akkor meg miért luxus elvárni?
2009. máj. 1. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!