Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy létezhet ilyen, terhesgon...

Hogy létezhet ilyen, terhesgondozóban+NST-n?

Figyelt kérdés
A mai nap voltam terhesgondozáson és nst-n is.Eddig magánrendelésre jártam,de most nem tudom már megfizetni így elmentem az sztk-ba.Döbbenet volt számomra.\':A vetközőben ki volt irva mindenki hozzon magával pelenkát vagy valamit maga alá a vizsgálathoz.2:Az nst-re is hozzanak papirt vagy zsebkendőt.Hogy létezik olyan,hogy egy sztk-ban nem alapfelszereltség a papir törlő?És végül,de nem utolsó sorban egy sima kenet vizsgálatra mentem amit a doki szó szerint képtelen egymaga megcsinálni.A nővér futkosott én félpucéran kitárulkozva várok a doki ujságot olvas az asztalnál majd mikor végzett vele lecsukta a szemét ölbe tette a kezét és aludt!!!!Majd bő 20 perc után jött a nővér levették a kenetet és még ott miután kezet mosott a doki rágyujtott!Hogy a viharba lehet egy eü intézmény ennyire igénytelen?Máshol is létezik ilyen vagy itt Salgótarjánban?
2009. ápr. 29. 16:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
ez tényleg durva.
2009. ápr. 29. 16:42
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Amíg olvastam soraidat, arra gondoltam, hogy akárcsak Salgótarjánban...:) És lám, tényleg ott történt... !!! Hasonló tapasztalataim vannak nekem is, és teljesen felháborított az elején. Mára már megszoktam, hogy itt ilyen rózsás a helyzet. Na és a kórházi benntartózkodás is hasonló, készülj fel! Sok sikert és kitartást!

7 hónapos manócska anyukája

2009. ápr. 29. 16:46
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
Ez tényleg nagyon durva,de Zalaegerszegen sem különb az ellátás.Igaz itt a morállal van a legnagyobb baj,bunkók az orvosok,emberszámba sem veszik azt aki nem fizet.
2009. ápr. 29. 16:48
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felkészítést!:-))Boldog babázást!
2009. ápr. 29. 16:48
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Atya ég!!!! Én végig SZTK rendelésre jártam, de Pécsen. Tudnak itt is szerencsétlenkedni rendesen, de ilyet még az életben nem tapasztaltam. Pécsen amit utáltam, hogy folyton sürgettek (UH-nál a doki rámszólt, hogy frissen fürgén ugorjak már fel az asztalra - a hatalmas hasammal), meg hogy a mellékhelységek iszonyat mocskosak, meg persze a doki, akihez járnom kellett, sem az a nagyon kedves ember, sőt, inkább bunkó, de azért ilyen még itt se történt soha. Szóval legalább papírtörlő volt mindig, azt meg el sem tudom képzelni, hogy a doki a rendelőben rágyújt.
2009. ápr. 29. 16:59
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Ház ez nem semmi! A mi kórházunk sem egy nagy durranás, de ennél sokkal jobb. Itt azért alapfelszerelés a papír és a dokik is cseppet normálisabbak. Hát én megmondom őszintén, az ilyen kórházat fel kellene jelenteni! Tényleg képes volt rágyújtani ott bent? Huhhh! És még a szülészet is ilyen? Hát csajok, én nem szülnék ott, ha egy mód van rá!
2009. ápr. 29. 17:08
 7/29 A kérdező kommentje:
Én sem akartam hidd el.De a Pásztói korházat megszüntették és már csak 1 napos sebészet működik ott.Egészen más volt ott minden.4 éve ott szültem le a kalappal.És nem is azért döbbenet számomra mert viszonyítanék hozzá,hanem hogy se papirtörlő sem etika semmi!A doki ott a terhesgondozóban cigarettázik és bunkó és azt nem is irtam hogy ez az orvos ingadozik a nőgyógyászat és a terhesgondozó között.1 orvos van.És mégis ráér aludni!
2009. ápr. 29. 17:15
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Te jó ég! Kiváncsi lennék ki volt Gordos? Horváth? Én úgy örülök h itt Pesten szültem Tarján helyett.

De tudod mi a legborzasztóbb, hogy a higiénia meg az ilyen kellemetlenségek még a legkisebb a tarjáni kórházban, de a szakmai hozzánemértés!!!!

2009. ápr. 29. 17:57
 9/29 A kérdező kommentje:
Jajjj!Utolsó válaszoló beletrafáltál!Gordos volt!Úgy sajnálom a Pásztói kórházat!
2009. ápr. 29. 17:59
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ma a NAGY MAGYAR VALÓSÁG!!! Szerencsére, ahol én szültem (Kalocsa) a feltételek jók, bár az uh-t végző doki hozzáállása ott is hasonló. Ha kérdez tőle a kismama valamit, akkor szinte meg van sértődve és még a monitort is úgy állítja, hogy csak ő lássa, az anya ne.. Hát, nem irigyellek a tarjáni kórház miatt..remélem azért a szülésnél és utána kicsit jobb a helyzet..:))
2009. ápr. 29. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!