Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy létezhet ilyen, terhesgon...

Hogy létezhet ilyen, terhesgondozóban+NST-n?

Figyelt kérdés
A mai nap voltam terhesgondozáson és nst-n is.Eddig magánrendelésre jártam,de most nem tudom már megfizetni így elmentem az sztk-ba.Döbbenet volt számomra.\':A vetközőben ki volt irva mindenki hozzon magával pelenkát vagy valamit maga alá a vizsgálathoz.2:Az nst-re is hozzanak papirt vagy zsebkendőt.Hogy létezik olyan,hogy egy sztk-ban nem alapfelszereltség a papir törlő?És végül,de nem utolsó sorban egy sima kenet vizsgálatra mentem amit a doki szó szerint képtelen egymaga megcsinálni.A nővér futkosott én félpucéran kitárulkozva várok a doki ujságot olvas az asztalnál majd mikor végzett vele lecsukta a szemét ölbe tette a kezét és aludt!!!!Majd bő 20 perc után jött a nővér levették a kenetet és még ott miután kezet mosott a doki rágyujtott!Hogy a viharba lehet egy eü intézmény ennyire igénytelen?Máshol is létezik ilyen vagy itt Salgótarjánban?
2009. ápr. 29. 16:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%
Azért Horváth dokit megvédeném kedves korábbi hozzászóló, a kórház pénztelenségét viszont én is elítélem. A WC-kből látogatók által kilopott csaptelepeket állandóan utánpótolni nem kevés összeg! DE véleményem szerint itt a környékbeliek viselkedésével is gond van, ebbe (is) fásulnak bele a dokik.
2009. ápr. 29. 18:30
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le,de egy orvos nem fásulhat bele a munkájába.Erre tette fel az életét és az esküt.Horváthtal nekem sincs rossz tapasztalatom,mert anno nagyon régen(2001)volt egy spontán vetélésem és nagyon emberséges volt.A müszakja lejárt de engem még megműtött és nagyon baráti volt.Viszont ami az ANTSZ wc ben is uralkodik az szégyen.Oda pedig nem járnak úgy mint az sztk-ba.Elkeserítő ez az állapot!
2009. ápr. 29. 19:14
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
20 hónapja szültem, és úgy látom, azóta sem változott semmi. Ráadásul akkor az nst gép is rossz volt, így idő előtt befektettek (rossz szívhang miatt, ami később kiderült, hogy a gép hibája volt) több sorstársammal együtt. A kórház igénytelenségét és a higiénia hiányát már nem is részletezném, úgyis meg fogod tapasztalni. 3 hetet töltöttem bent, és alig vártam, hogy hazamehessek normális, tiszta körülmények közé. Nem volt választott orvosom (én sem tudtam megfizetni), de azokkal sem törődtek, akinek volt. Gordosról nekem is rossz tapasztalataim vannak: ő képes lett volna egy sima vizsgálat alapján, UH nélkül megszakítani a terhességem (még az elején), csak azért, mert véreztem. Még jó, hogy nem mentem bele, mert azóta van egy csodaszép kislányom!
2009. ápr. 29. 20:01
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez tiszta balkán!Mi az,hogy rágyújt??Ilyenkor hol az ÁNTSZ?Én Szombathelyen szültem végig SZTK-ba jártam gondozásra az ehez képest wellnes hotel,pedig nekem is szigorúan kiszámolták az egy darab papírtörlőt az nst vizsgálat után.Nem lehet ezt a dokit kicsit helyre rázni?Az ilyenek szoktak műhibákat elkövetni.Mi a túrónak fizetjük a tb-t?
2009. ápr. 29. 20:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

20.01-es!

Nem ismerjük mi egymást valahonnan??

Én is 20 hónapja szültem és előtte 7 hetet töltöttem a vita alapjául szolgáló kórházban.

Üdv.

2009. ápr. 29. 21:38
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

2. válaszoló vagyok. Sajnos Tarjánban csak azok maradnak egy két kivétellel, akik nem kellenek máshová. Némelyik olyan bunkó, hogy az hihetetlen. Az ultrahangos nénikről meg nem is beszélve...:( Jó hogy azt nem mondja az egyik, (mindenki tudja sztem hogy melyik), hogy mi a francnak jöttél ide, hogy nekem dolgozni kelljen?

Szóval tényleg Balkán. Észak Mo ezen csücske amúgy is le van sz*rva mindenhol...:(

2009. ápr. 29. 22:03
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
21:38! Biztos ismerjük akkor egymást!!!! Együtt szenvedtünk az 50 fokban!
2009. ápr. 29. 22:06
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Igaz nem, SZTK-ba jártam terhesgondozásra, hanem az egyik pesti kórhát terhesgondozójába, de ott minden szuper volt.

Pedig elvileg mind akettő ugyanolyan. állami eü. intézmény.

2009. ápr. 29. 22:13
 19/29 A kérdező kommentje:
20.50 es válaszoló!A z ÁNTSZ ott van 1 épülettel a kórház mellett,de az is olyan,hogy arra rászabadítanám a Fővárosit.A wc ben nincs se papír,se ülőke,a kézmosó tiszta hányinger...Ha nem viszel magaddal kézfertőtlenítőt tuti elkapnál valami virust,pedig oda nem úgy járnak a hétköznapi emberek,mint az sztk-ba.Szóval az ÁNTSZ kilőve!Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát.
2009. ápr. 30. 04:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Lepontozott vagyok az elejéről.

Annyit azért hozzátennék, hogy nem mindegy, a kórház az ország melyik részén van. K Mo. sokkal kevesebb támogatást kap, mint a NY-on lévő kórházak, ez tény.

A további hasonló esetek megelőzése érdekében pedig javasolnám a betegjogi szakértő meglátogatását (szerdánként van a kórházban), mert a kérdező által említett esetben 2 műhiba is történt: 1. az asszisztens nem hagyhatja el a helyszínt, ameddig a beteg 'ki van terítve', 2. a doki viselkedése nyilvánvaló. Tehát ez esetben mindkét fél támadható, és még az etikai oldalt meg sem említettem.

Szóval ha legalább ilyen irányú kezdeményezés egy is lenne, akkor esetleg kiderülhetne az orvos deviáns viselkedése, mert Bercsényi Lajos, a főigazgató ezt az oldalt nem olvassa!! ;-)

2009. ápr. 30. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!