Létezhet hogy a szülés közbeni kiabálástól hangszálam sérüljön?
Figyelt kérdés
1 hónapja szültem és azt vettem észre hogy szülés óta tartósan rekedt vagyok, és néha elharapom a szavak végét, nagyon zavar.
Mit tegyek? Az oké, hogy irány a gégészet, de szoptatás alatti antibiotikumokat nem nagyon merek bevenni, esetleg más otthoni kúra? Mit javasoltok?
2009. júl. 24. 09:57
1/4 anonim válasza:
???? Miért kapnál antibiotikumot? Megfáztál? Menj orvoshoz. Énekesek mézet, citromot szoktak használni-kipróbálhatod.
2/4 anonim válasza:
Hangszálra egyértelmuen kalcium pezsgotabletta, legalábbis nekem mindíg azt írt a doktorno mikor rekedt voltam. Vitamin nem hiszem hogy ártana de kérdezd meg a gyogyszerészt biztos tud tanácsot adni.
3/4 anonim válasza:
Annyira kiabáltál,hogy begyulladt volna a torkod?
Ahhoz nagyon hangosan kell kiabálni,vagy nem amiatt van.
Jobb ha orvos látja.
4/4 anonim válasza:
Hűha. Inkább ordítás volt :D
Lándzsás útifű szirup. Az jó lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!