Belevágjak a gyermekvállalásba vagy sem?
A női problémák mindig azt jelzik, hogy nagy gond van a lekedben a női oldallal. Én azt mondanám, hogy ha mindenáron gyereket akarsz, akkor először menj el egy pszichiáterhez.
Én a helyedben soha nem szülnék gyereket - tudomásul kell venni, hogy nem mindenki való anyának. Egy párkapcsolatra ráerőltetni a gyereket, ilyen fiatalon...szerintem ne. Csakis a gyerek szenvedné meg, és te, amikor rájössz harminc évesen, hogy még fital vagy és élni szeretnél, de ott egy "muszáj"-gyerek, aki már nem is kicsike.
8:20! De cuki vagy! Te aztán tudsz lelket önteni az emberbe!
Kedves kérdező!
Ha a háttér megvan, a párod is akarja, akkor vállald be nyugodtan! Ha arra gondolsz, hogy gyereknek érzed Magad a gyerekvállaláshoz, csak annyit mondok: Én 32 évesen szültem, 8 hónapig vártunk a babára és amikor pozitívat teszteltem, teljesen bepánikoltam, hogy mi lesz a kényelmes ki életemmel. A párommal tökéletes volt (és most is az) a kapcsolatom, anyagiak rendben és mégis kétségbeestem. Aztán ez nagyon gyorsan elmúlt...
Ha meglesz a baba, Te is másképp gondolkodsz majd, hiszen nem egy "becsúszott" gyerek lesz, hanem olyat gyerek, akit "megterveztek" és vártak. Nagyon nem mindegy!
Sok sikert és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!