A dokim ragaszkodik a hsg-hez, addig nem stimulál még nem estem rajta túl! Nagyon fáj? Belevágjak?
Figyelt kérdés
2éve szeretnénk babát.pco-m van,metformint szedek,és fogytam is egy 10-est.a doki azt mondta itt az ideje a peteérlelésnek,de ő nem csinál semmit még nincs meg a hsg!mert mi van ha stimulál,de nem vagyok átjárható!én pedig szerettem volna megpróbálni hsg előtt a stimut!tapasztalatok?2009. máj. 8. 18:37
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekünk meg nem írta fel addig a clostit, míg a párom nem ment el spermavizsgálatra! ... Szerintem minden dokinak van valami "bogara", amihez ragaszkodik. Tudom, hogy közel sem ugyanaz a két vizsgálat, csak gondoltam leírom, hogy nálunk is feltételhez volt kötve!
2/4 anonim válasza:
Nekem sajnos annyira fájt a hsg, hogy folytak a könnyeim az asztalon. Viszont többektől olvastam, hogy éppen csak megérezték, vagy csak kellemetlen volt nekik... Nem vagyunk egyformák, remélem neked nem fog fájni. (nálam nem találtak semmi rendelleneset)
3/4 anonim válasza:
Nekem is baromira fájt a hsg,de pár pillanat az egész.Tehát ki lehet bírni!Nekem sajnos mindkét petevezetékem le volt tapadva,amit a későbbiekben fel tudtak szabadítani (műtéttel).Tehát nálam semmit nem értek el volna ha hsg előtt stimulálnak,így jó volt ez ilyen sorrendben!Azóta van egy 11 hós kisfiam,minden fájdalmat megért!szerintem vágj bele!
4/4 anonim válasza:
Szerintem igaza van az orvosodnak. Addig valóban felesleges lépni, amíg nem tudjátok, hogy egyáltalán van-e értelme.
Én is túl vagyok az átjárhatóságin, nem kibírhatatlan, ne félj tőle!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!