Belevágjak a gyermekvállalásba vagy sem?
Egy ismerősöm is így volt ezzel,neki a szívbetegsége miatt mondta az orvosa,hogy 23 max.25 éves koráig vállalhat babát,utána már nem.
Ő és a férje akkor már 5 éve voltak házasok,a férje kicsit húzódozott ettől,nem mondta hogy nem,de igent sem mondott.
Aztán megszületett az egészséges gyönyörű kislányuk,de a férjnek akkora sokk volt,hogy már nem ő az agyon babusgatott hanem második lett a sorban,hogy otthagyta őket.
Ezt nektek kell eldöntenetek,neked és a párodnak,nem a szüleidnek.Egy gyereknek apára is szüksége van,akkor lesz egészséges lelkű gyermek.
Normál esetben azt mondanám, hogy ha nem érzitek késznek rá magatok, ne vállaljatok, de így lehet azt mondom igen.
Persze mérlegeljetek, én másik orvossal is beszélnék, és azt is megpróbálnám kideríteni, hogy a jövőben milyen kilátások vannak, milyen kutatások folynak a betegséggel kapcsolatban.
Konzultáltam más orvossal is ,de mind ugyanazt mondta. Gyenge a méh és a következő műtét során már a kipakolnak.
Minden esetre köszönöm a válaszokat ,jól esett ,h megosztottátok velem a véleményeteket. :)
Nekem 7évig mondták, hogy sosem lehet gyermekem.Több orvos is.K.szar volt ezt kamaszként megtudni.S láss csodát a sokadik orvos szerint lehet :D ettől függetlenül nem fogok most gyereket csinálni.(még ha lenne szerető párom akkor sem..még várok pár évet.)Tudom nem ez volt a kérdés...
Szerintem akkorj vágj bele,amikor úgyérzed szeretnél egy kisbabát,és tudod, hogy lenne helye a családban a babának.
Jajj te, nem egyszerű helyzet, de remélem, hogy jól döntesz! Ha összejön a baba, nagyon jó egészséget, és sok boldogságot nektek!
Ha nem tartana tőle egy picit se a párod, akkor meggondolatlan és éretlen lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!